Vi gør klar til endnu et stort husprojekt…

Her kommer et lille indblik i det kommende projekt, vi kaster os over herhjemme. Et gennemgribende renoveringsprojekt, som jeg både glæder mig til og frygter.

Hvis der er noget, som kan tage pusten fra mig, så er det byggerod, støv overalt og håndværkere i huset i flere uger… men vi gør det altså igen! En af de ting, jeg skal bruge kræfter på den kommende tid er derfor klargøring til det næste byggeprojekt herhjemme. Det bliver vist en drøj omgang, og selvom der er visse ting, jeg ikke ser frem til i processen, så kan jeg kun glæde mig til det færdige resultat. Vi skal lave nyt badeværelse på 1. salen – og vi trænger til det.

Der er mange faser i sådan et projekt, og jeg tænker, at jeg vil tage jer med undervejs. Som du måske husker, fik vi hjælp til at få optegnet vores badeværelse for nylig, og selvom vi har ændret i nogle ting i forhold til de tegninger, så har det vist sig at være et kærkomment indspark og har i hvert fald været igangsættende for projektet. Foreløbig har vi aftalt en weekend, hvor det gamle badeværelse rives ud og indtil da bliver vi klogere på hvilke møbler, fliser, armaturer med videre, som vi ønsker.

De overordnede ønsker for det nye badeværelse er allerede på plads:

  • Udnyttelse af skunken
  • Dobbeltbrus
  • Frithængende møbel, enten fra Ikea eller Dansani
  • Stort spejl og masser af lys
  • Nye lofter med indbygget spot
  • Gulvvarme

I virkeligheden ville det være skønt at få et ekstra vindue også, fordi der kun er et enkelt af slagsen. Det ville være fint med et skråvindue over skunken, men det ville nok give lidt kig direkte ind i bruseren, så der skulle helt sikkert sørges for ordentlige gardiner eller en markise. Jeg har kigget på denne markise fra VELUX, men ved ikke, om den klarer jobbet – har du nogen erfaring med det mon? I virkeligheden skal man måske i stedet bare sørge for en mat rude… måske ligger vinduet så meget på skrå, at man alligevel ikke vil kunne se ind?!


Ser vi lidt fremad, så må det næste store projekt være noget med et nyt tag, og derfor bliver der heller ikke i denne omgang lavet det førnævnte vindue. Tagprojektet kommer til at betyde, at vi højst sandsynligt endevender loftet og gør det til bolig. Vi har i flere år talt om, hvor cool det kunne være at lave et stort soveværelse oppe under taget, måske med et fritstående badekar, masser af lækre ovenlysvinduer og måske også en åben garderobe… jeg kan se det for mig, det kan jeg virkelig.

Alle viste billeder er fra Dansani, som vi flirter lidt med her i overvejelsesfasen.

Det er sjovt, som man kan have et aktivt had-kærlighedsforhold til de renoveringsprojekter. Jeg elsker ideen om dem, ikke mindst inspirationsfasen, hvor jeg visualiserer mine ideer og de stemninger, jeg gerne vil have skabt, men nøj hvor ville jeg aller helst flytte hjemmefra, mens det står på

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

 

3 comments

  1. Jeg glæder mig til at følge med. Det bliver spændende at se det færdige resultat, men jeg glæder mig også til at læse om jeres overvejelser undervejs og om processen. Vi skal i løbet af de kommende år lave et – måske to – nye badeværelser, så jeg glæder mig til at høre om jeres erfaringer.

  2. Det glæder jeg mig til, særligt overvejelserne omkring udnyttelse af skunken. Vi har selv sådan en, og kam altid bruge ideer til bedste udnyttelse

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.