0
Børn

Den heldige vinder

Ahhh, allerede torsdag, er det ikke fantastisk?! I går snuppede jeg spontant familien med på familievenlig restaurant, og det gav lige et hyggeligt åndehul midt i ugen. Ikke særlig god mad, men glade børn og ingen opvask, og merr skal der sådan set ikke til for at gøre mig glad, ha ha.

Jeg har lovet at vende tilbage med en vinder af de skønne svømmesæt, og lodtrækningen er foretaget med hjælp fra random.org. Jeg ønsker Hanne tillykke med præmien, som hun vil forkæle sine niecer med. Du får en mail fra mig.

Reklamelinks:
Hos Lirum Larum Leg har de både et stort udvalg af Duukies badesokker og udvalget af hajfinner her

Til I andre, så kan jeg som tidligere nævnt kun opfordre til at investere i badesokkernre og eventuelt også finnen, hvis dit barn ikke svømmet helt trygt endnu. Vi er virkelig begejstrede for begge dele herhjemme i hvert fald 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.