0
Løst og fast

Vores sommerferie i år…

Billedet her er fra vores sommereferie 2015, hvor vi tilbragte 4 dage i Bologna (se indlæg om Italien her)

Flere af jer har spurgt til, hvad vi skal i sommerferien, og det er ikke nogen hemmelighed, slet ikke faktisk. Vi skal på biltur, og vi glæder os!

Mange overvejelser havde vi, også om vi skulle gentage os selv med endnu en tur til Italien, ligesom en anbefaling om Polen var oppe at vende. I sidste ende blev vi enige om, at vi ikke gad endnu en flyrejse lige nu, at vi føler, vi mangler en masse oplevelser i Berlin og at vi faktisk har lyst til ikke at komme alt for langt væk hjemmefra. Planen lyder således på 10 dage i Berlin med kun løselige planer om arbejde os igennem byens kaffebarer og legepladser, jævnligt afbrudt af et museum, et var vafler, friluftsbad og lignende.

Tips modtages med kyshånd! Selvom vi har været i Berlin før, er vi bestemt ikke eksperter, og vi havde voldsomt snevejr, sidst vi var der. Skyd løs med børnevenlige oplevelser, gode spisesteder, museer eller andet godt.

Vi skal bo i Prenzlauerberg nær Kastanien Allé, som vi har søgt før. Her kender vi allerede til gode cafeer, gader, genbrugsbutikker med videre og vi kender til den gode, familievenlige stemning. Ihh jeg glæder mig virkelig – også bare til at tale tysk. Jeg er rimelig godt kørende i det sprog, men får ikke talt det så meget længere, så det bliver også ret skønt at få genopfrisket.

Se mine tips til at komme godt igennem kør-selv-ferien med børn

Cafeen her besøgte vi på vores sidste besøg i Berlin, og jeg husker den stadig meget levende med en god stemning, virkeligt gode croissanter og kaffe og en indretning, der fik os til at føle os rigtig godt tilpas

Før vi rammer Berlin, har vi et skæbnesvangert møde med dette sted (reklamelink), som jeg ærligt skal indrømme, jeg er liiidt spændt på (læs ængstelig). Jeg har ikke umiddelbart klaret det super godt med den slags steder tidligere, men når det er sagt, synes jeg faktisk det her ser fornuftigt ud. Tænker at tage en ridetur på et tidspunkt, måske en massage og lidt tid for mig selv i spa’en, og så skal Nespressomaskinen helt sikkert med på ferie, he he. Jeg synes nu, det ser ret fint og fornuftigt ud, når jeg kigger på sitet, så mon ikke vi nok skal få hygget os masser, ikke mindst fordi pigerne vil elske det.

Jeg annoncerer en vinder af svømmesættene enten senere i dag eller i morgen, så hvis du deltog skal du helt sikkert lige tjekke ind for at se, om du er den heldige. Rigtig dejlig dag til dig 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.