Udgivet i Skriv en kommentar

2 forskellige friluftsbad i Berlin

Berlin er skøn på en varm sommerdag og tilbyder adskillige muligheder for at bade. Her er en anmeldelse af 2 meget forskellige friluftsbad i Berlin samt et link til der, hvor du finder yderligere af slagsen i byen.

Kender du det, at man hjemmefra gør sig alle mulige forstillinger om ting, man skal lave på ferien? Sjældent bliver det sådan, men én ting, (ej faktisk mange ting), har vi fået indfriet her i Berlin; vi har besøgt 2 forskellige friluftsbad, simpelthen fordi vejret har været aldeles fantastisk. Vi har været heldige, så er det sagt.

Jeg ved, at rigtig mange danskere er glade for at rejse til Berlin året rundt, og derfor kommer jeg også til at lave nogle forskellige blogindlæg om Berlin, som vi har oplevet det. I dette indlæg fortæller jeg om de 2 friluftsbad, som vi har besøgt – de er meget forskellige og super gode på hver deres måde.

Badeschiff – Smart friluftsbad i Berlin med strandbar og pool

Badeschiff ligger i Kreuzberg grænsende op ad Spree og Friedrichshain. Det er et super smart sted med sand, siddepladser på paller, en pool, som i virkeligheden er en tømmerflåde, der ligger på Spree, musik i højtalerne og strandbar. Jeg er sikker på, her er super fedt om aftenen også, men for os med børn, gav det altså mening at snuppe et par gode soltimer henover frokost. Selvom det ikke er det mest åbnelyse børnested, så er der altså fin mulighed for at være her med børn. Der er et lille badebassin i skyggen, og mulighed for at lege med sand og bygge sandslotte også.

Det er et tilløbsstykke og ligger i charmerende, kreative omgivelser a la Christiania, og man gør sig selv en tjeneste ved at komme tidligt på dagen, idet køen bare vokser og vokser fra frokosttid og frem. Vi kom ved 11-tiden og ventede vel et kvarter, men da vi gik var ventetiden ifølge et skilt op til 1,5 time for at komme ind.

Værd at vide om det praktiske hos Badeschiff

 • Det koster 5,50 € for voksne og 2-3 € for børn alt efter alder
 • Der er omklædning på stedet, men ikke decideret brusefaciliteter
 • Man må ikke bringe madvarer og drikkevarer med ind, dog ser de mellem fingre med et par små madpakker, når man har børn med
 • Poolen er 2 meter dyb og børn må derfor kun bade i følgeskab af en voksen, husk svømmevinger
 • Du kan købe god mad og drikkevarer på stedet til ganske fornuftige priser
 • Mulighed for at låse egne ting inde

Find mere info på Badeschiffs hjemmeside

Kinderbad Monbijou – børnevenligt friluftsbad i Berlin centrum

I den mere familievenlige genre kan jeg også anbefale Kinderbad Monbijou, som ligger i Monbijou-parken ved Spree lige i centrum af Berlin. Du kan nemt bruge en halv dag her, hvor man også gerne må medbringe egne madpakker og drikkevarer – faktisk vil jeg anbefale dig at medbringe det, fordi det er en offentlig klassisk svømmehalsdrift, som sælger is, toastbrød og pølser til 1 €, men det er altså ikke noget særligt. Poolen er i orden, og der er en helt lav og ganske stor babypool samt en større pool opdelt i dyb ende og lavere ende.

Værd at vide om det praktiske hos Kinderbad Monbijou

 • Det koster 11,50 € for en familiebillet inkluderende 2 voksne og op til 5 børn
 • Du må (bør) medbringe egen mad
 • Husk egne svømmevinger og lignende
 • Der er omklædnigsfaciliteter, men ikke bruserum
 • Mulighed for at låse egne ting inde på stedet

Du finder mere info om Kinderbad og de mange andre friluftsbade i Berlin på Facebook, hvor Berliner Bäder informerer løbende om åbningstider m.v.

Vi var igen super glade for at have vores Duukies svømmesokker (reklamelink) med, som er gode på de varme fliser, hvis der ligger små sten og døde hvepse på jorden. De fylder jo heldigvis ingenting i bagagen og tørrer hurtigt i solen.

Jeg har fået enormt mange spørgsmål og tiljubel fra mange af jer, som er glade for Berlin eller nysgerrige på at høre mere. Det er super dejligt at mærke, når nu jeg så gerne vil dele ud fra denne spændende by. Vær derfor sikker på, at der er flere indlæg på vej, Knus fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.