Udgivet i Skriv en kommentar

Kør sommeren ind med en klassiker {Frugtsalat}

Mangler du inspiration til, hvad sommeren skal køres ind med i år, så er her et super klassisk og undervurderet bud. En frugtsalat med en helt bestemt flødecreme til at fuldende det med.

Ind imellem husker jeg mig selv på de helt simple ting. Det er lidt som om, jeg altid er på jagt efter at afprøve noget nyt – noget jeg kan dele med jer – men i virkeligheden findes der jo så mange fine serveringer, som ikke fejler noget, ikke?! 

Frugtsalat, nogle kalder det vist for abemad?!, har altid været en favorit hos mig. Jeg har en klar holdning til, hvad der skal være i min frugtsalat, og så vil jeg helst have fløden på en helt bestemt måde, som jeg deler med jer her. Heldigvis har vi stadig sommeren til gode, så du kan nå det endnu … altså at gøre det til en vane.

Den perfekte frugtsalat

Valgfri frugt skåret i tern
Grovhakket mørk og lys chokolade
1/4 l piskefløde
2 store spsk creme fraiche 18%
1-2 tsk vanillesukker
2 tsk jordbærsirup (eller anden sirup)
1 knsp vanillepulver

Pisk fløden så den er tyk men let og bland dernæst sirup, vanillepulver og -sukker og creme fraiche i. Når den er mixet hældes den lidt af gangen over frugten, som vendes i den. 

Passionsfrugt smager fremragende i en frugtsalat. Den tilfører en skøn sødme og saft til helheden.

I min frugtsalat skal der altid være banan, pære, vindrue, mandarin (helst fra dåse) og æbler. Andre frugter som mango, kiwi, passionsfrugt og ananas sniger sig ofte med, hvis keg lige har det på lager.

Sådan en omgang frugtsalat er heller ikke dum til mellemmåltidet i skoletasken, hvor jeg lige plejer at lægge et par kiks ved siden 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.