0
Berlin Dame-halløj Hverdag & opdragelse Rejser

Byferie med børn og et luftigt outfit

Hvordan holder man ferie i en storby, når man har børn med? Her fortæller jeg om vores måde at balancere mellem børnevenlige og voksenønsker, når vi holder ferie i storbyen.

Gutentag die damen – herfra Berlin hilser jeg på med solskin og et skønt sommeroutfit, som var det helt rette valg til en dag i Berlin Zoo. Flere af jer har spurgt, hvordan vi kan slippe afsted med kun en byferie og ikke noget mere børneagtigt, så jeg tænkte, jeg ville tjekke ind med lidt om positiv/negativ-listen.

For os behøver en god ferie ikke være lig med bamseklub og all-inclusive, selvom det bestemt ikke er et koncept, vi har noget imod. Det handler nok om en god blanding af realistisk planlægning, børnevenlige input, pauser og langsommelighed. Accepterer man præmissen; altså at man oplever på en anden måde med børn, end på en kærestetur, så går det altså helt fint med en byferie, selvom man har børn med.

Status fra denne ferie i Berlin er at vejret indtil videre har været fantastisk. Vi får gået en del, og vi kan da også godt mærke på pigerne, at det er hårdt for dem til tider, men vi gør nogle lange holdt på en legeplads, i en park eller på en café i ny og næ, hvilket lige giver krudt til det sidste. Nogle dage holder vi os i nærområdet, andre dage bliver til lange ture, hvor vi altid er klar til at praje en taxa, hvis korthuset falder sammen – det er ikke sket endnu! En hel eller halv hviledag bliver det også til, enten i den nærmeste park eller simpelthen i lejligheden med LEGO, badekar eller tegnesager.

En helt anden sag, vi lige skal runde, det er mit outfit, som I er mange, der har kommenteret på Instagram og Story. Nederdelen er en sølvblank plissénederdel, jeg fandt på udsalg i H&M, før vi rejste. Den er ret skøn, og jeg forudser den også som en fin efterårssag med strik og skjorte til – kan du se det for dig?

Blusen har jeg syet og tidligere delt mønsteret til her, velourslippers fra asos (udsolgt, men se i stedet disse furry slides) og nettet er arvet fra min mor. SÅ mange af jer spørger til nettet, så jeg har været omkring web-land og fundet frem til at du kan klikke dig et hjem magen til via denne shop på Etsy. Overvejer om jeg selv skulle få et par ekstra hjem, da jeg er enormt glad for det her, som jo intet fylder eller vejer i en taske.

Nå, jeg må tilbage til min ferie, men nyd dagen og de næste par dages planlagte indlæg her på bloggen. Husk, du kan følge med på Instagram hvor jeg hedder @bybak, klem fra Dorte

……………..

Skriv dig også op til mit nyhedsbrev her

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.