Udgivet i Skriv en kommentar

Fine glimt fra uge 26


Alenemor, fotomodel og storsælger, det er bare nogle af titlerne, jeg kan iklæde mig denne uge. Her er en lille opsamling på ugen, der er gået.

God søndag aften til dig! Har du nydt weekenden? Jeg har været på Roskildefestival, altså ikke sådan rigtigt, men via diverse Stories på Instagram. Thank God for det medie, når man sådan liiiidt længes efter et festivalindspark. Til næste år skal jeg simpelthen afsted! Hvad med dig, har du også fulgt med?

Der er nu bare en uge til min ferie fanger an, men inden da skal halvårsregnskabet lige gøres klar til revisoren og de sidste kunder skal forbi saksen. Uhh det bliver altså fedt at klappe i for at fordybe mig i andre opgaver end rutinerne og til at hygge led min familie, opleve Berlin, forhåbentlig fange lidt flere solstråler og i det hele taget bare være langsom og doven.

Denne uge fik jeg taget billeder. Jeg er simpelthen ved at lave en ny blog, som skal laves her henover sommeren. Jeg kommer til at flytte alt indholdet fra denne blog over på den ny, så bare rolig, næsten alt bliver ved det gamle. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle meget mere om det senere hen. 

Nu vil jeg kaste mig ud i ugens fine glimt, klem fra Dorte ♥

Luksusmadder som supplement til regnskaberne

Vi var inviteret forbi Den Blå Planet, hvilket altid er et kærkomment indspark på weekenden

Sommertøjet, det bare hænger det og venter på sommeren…

4 græs-enkedage med mine yndlingstrunter – tænk, det er slet ikke hårdt at være alene med dem sådan som jeg husker det fra for nogle år siden!

Jeg har brugt hele dagen i dag på at sætte en masse børneting til salg på min salgsprofil og via Reshopper – hop forbi og se på det hele

2 nye fluffy beboere – næste gang jeg skriver det, håber jeg, der er tale om en vaskeægte vuffi

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.