Udgivet i Skriv en kommentar

Fine glimt fra uge 27


Om at være en lousy, sur mor, og feriepakning og om de spæde sommerferielykker, som der forhåbentlig venter os mange flere af forude.

Halløj ladies – der er simpelthen gået pakning til ferie i den herhjemme – kombineret med de sidste paniske arbejdshandlinger, som jeg har svært ved at slippe – klassisk mig simpelthen! Nuvel, ferien er igang, og det bliver super skønt at sætte os i bilen på tirsdag morgen og være på vej. Tyskland venter på os, og vi venter på Tyskland. Ikke mindst venter min familie på at opleve mig som en, der har tid, humør og overskud. Det har svigtet mig lidt de seneste par dage, hvor de indre lister er vokset i stedet for at mindskes – for at sige dey lige ud er jeg bare verdens sureste mor, og jeg skal lige finde den gode dagsform frem, så jeg kan holde mig selv ud. Du kender det, jeg ved det – og ligesom du ved det, ved jeg heldigvis også, at det hele falder på plads igen om lidt. 

Min sidste arbejdsuge fløj afsted, de sidste kunder fik kram og nyt hår og vi har haft fokus på at rydde ud og op i alt fra køleskab til gemmer. Tak til alle jer, som handlede brugt børnetøj hos mig – nu bliver resten (med få undtagelser) ekspederet videre til genbrug.

Her kommer de fine små glimt, klem fra Dorte ♥

Hyggestund med hyggesokker – fa’me en god sommerferie 😉

Dannebro, sommerlysende sommerhimmel og grønne trætopppe – det er udsigten fra min arbejdsplads på førstesalen. Jeg er heldig ikke?

Sommerens mest spændende projekt; en veninde lægger sidste hånd på sin butik, som skal åbne efter sommerferien

En forventningsfuld pige, som bare venter på at få lov til at sætte skeen i rødgrøden

Solo-arbejdsdag på Ingolfs Kaffebar, som laver en fremragende iskaffe.

Fredagshygge med Disneysjov og dobbeltseng

Lykken er når den lille buket holder længe – vi købte den til de nye billeder til den nye blog. Du kan få et smugkig til det nye billede her, hvor du også kan tilmelde dig mit spritnye nyhedsbrev.

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.