fbpx

Fine glimt fra uge 30


Kan man komme så meget i feriegear, at man slet ikke finder tilbage til sin grundform? Her er glimt, udfordringer og lykkestunder fra den forgangne uge.

Halløj mandag og halløj hverdag. Jeg er klar til det hele, men skal nok også liiige i gear igen. Jeg har været mentalt på ferie på en måde, som ellers ikke altid formår at ramme mig. Computeren har kun været åbnet ganske få gange, primært når jeg ville videre med dette projekt, så da jeg i går aftes ville lægge nogle ting op, skulle jeg tænke mig om for at lokalisere opladeren. Det har nu gjort mig godt, så absolut, og keg håber virkelig, at jeg finder 

Vi kom hjem fra Berlin sidste mandag sent om aftenen, så resten af ferien gik med en blanding af udpakning, hygge og sjov og så endte det med, at vi fik ordnet børneværelserne, så de igen er fremkommelige, funktionelle og hyggelige. Jeg har de seneste par dage været ramt af en søvnløshed, som irriterer mig ret meget. Jeg har bare ikke kunne falde i søvn, så her til morgen er jeg lige lovlig træt. Nuvel, børnene og manden er lige sendt afsted, og jeg nyder at være helt alene med mig selv for første gang i næsten 4 uger. Ahhh!

Her kommer mine små glimt fra ugen, der gik og så ønsker jeg dig ellers en god mandag, klem Dorte ♥

Det var sådan set slet ikke en del af mine planer, men jeg blev ramt af en enorm motivation og kastede os alle sammen ud i en gedigen omgang oprydning på børneværelserne. Glæder mig til at vise jer mere mere af resultatet snart

Selvom de småskændes et par gange om dagen, forståeligt nok, er de virkelig bedste venner og så gode til at lege og hjælpes ad

Ærmedetalje-låwe ?

Fætter-kusine-sammenhold, der får de voksnes hjerter til at smelte en smule…

Mit foretrukne pakketip fungerer som altid, når kufferten skal pakkes…

 

Pigerne og jeg smuttede på Experimentarium mens far tog måtte vende tilbage til arbejdet. De elsker det sted, men der var lige lovligt mange gæster den dag…

I fuld sving med beslutninger og planlægning af det nye badeværelse, som vi kaster os ud i for alvor midt i september


Pigerne og jeg lavede slim en dag. Det var vildt sjovt og slet ikke så svært, som vi havde gået og troet… vil I se en video og en opskrift?

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Gitte H
    31. juli 2017 / 12:33

    Skønne lykkeglimt 🙂 Jeg vil gerne have opskriften på slim, jeg tror, at der er en eller to hjemme hos mig, som vil få fornøjelse af det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.