fbpx

Hvorfor egentlig spise vegansk, når man ikke er veganer?

I Magasin du Nord er der netop åbnet en ny restaurant med fokus på økologi, bæredygtighed og et stort udvalg af veganske retter. Men hvorfor egentlig spise der, hvis man slet ikke går op i den slags?

(Indelægget indholder reklame, idet jeg var inviteret til pre opening)

Her i Berlin har jeg en skjult agenda, som jeg aldrig har helt nemt ved at få manden med på: At teste veganske spisesteder! Jeg ved ikke, hvad han tror, men han rynker simpelthen på næsen ved tanken. Min erfaring er dog, at man spiser fremragende fra det veganske menukort, simpelthen fordi der bruges virkelig gode råvarer, og så fordi veganere ofte gør en dyd ud af ikke at skuffe nogen med en almindelig salat. Jeg bliver altid overvældet af de gennemførte smagsnuancer og jeg er faktisk slet ikke i tvivl om, at manden ville elske mange af retterne, hvis nu jeg bare lavede dem derhjemme uden at nævne et ord om veganere.

Hjemme i København er der netop åbnet en perle, som du selv kan overveje at smutte forbi. En super smagfuld, sund og fristende nyhed, som du kan nyde godt af, hvis du befinder dig i nærheden af Magasin du Nord. Den gode nyhed er såmænd Gló. En islandsk kæde med top dejlig morgenmad a la Acaibowl, Overnight Oats med lakrids og hirse og frokostretter med kylling, kokos, vegansk mayo og aaalt muligt andet. Gló er ikke alene vegansk, så du finder også retter med kød.

Jeg var inviteret til pre opening med en tasting menu og jeg kan stadig smage flere af smagsnuancerne. Må simpelthen snart tilbage og så må jeg have manden med mig!

På billedet øverst oppe er det i øvrigt søde Conni, som foreviget indretningen på Gló

Restauranten ligger i kælderen ved Mad&Vin i Magasin på Kongens Nytorv. 

Gló er i Island populær blandt andet på grund af deres burger med rødbedefritter og lækker chilimayo og så for deres friske, sprøde salater med lækre toppings.

Og så vender jeg lige blikket tilbage til Berlin. Kender du et par gode veganersteder i Berlin, så smid lige et tip eller to? Kram fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.