Udgivet i Skriv en kommentar

I Juli vil jeg…


Nu hvor vi har taget hul på juli måned, går jeg også ind i en tid med masser af tid til alt muligt andet end, hvad jeg plejer. Der går sommerferie i den – i dag faktisk – og der er mange ting, jeg ser frem til at lave. Hvad med dig, er du også gået i ferie-mode?

Juni var forrygende, og jeg kunne selvfølgelig godt beslutte mig for at surmule over vejret, men hånden på hjertet, så var det altså ganske mange fine stunder, lige fra kærestetid på Fyn til besøg af de skønneste venner (også fra Fyn! – fordi Fyn er fin!). Jeg satser på mange flere super gode glimt i juli og her er bare lidt at det, jeg håber at lave:

  • Finde masser af cool kaffebarer i Berlin
  • Gå i genbrugsbutikker og finde budgetvenlige skatte
  • Hyggelæse på blogs, i bøger og magasiner
  • Slappe lidt af med skriverierne og bare trække vejret langsomt
  • Forbi cisternerne for at opleve Hiroshi installationen
  • Genopfriske mit tyske
  • Gå i sommertøj – det må da snart kunne lade sig gøre??
  • Juli måneds udfordring skal da også ordnes
  • Kysse på min mand
  • … og mine børn 

Glædelig juli til dig og dine hvor end du skal være og hvad end du skal lave, klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.