Min mand griner, men…


Hilsen fra Berlin, hvor min mand griner lidt af mig…

Halløj de damer (og enkelte mænd, som naturligvis også er velkomne!). Jeg tænkte, jeg lige ville kigge ind med en dugfrisk hilsen fra Berlin. Vi ankom ved frokosttid idag, hvor vi fandt ud af hvor god en beliggenhed vores lejlighed har. Der var marked lige for foden af lejligheden, så vi fandt fluks noget lækker hapsemad og en super god legeplads. Allerede inden vores første time i Berlin var gået kunne vi sætte flueben ved præcis det, vi havde gået og forestillet os om ferien her, fantastisk. Solen var også fremme, så vi var hoppet i lette klæder og solbriller; endnu et vigtigt flueben.

Lejligheden har vi lejet af en dansk mand, og det er en nyere lejlighed. Alt er velfungerende her, men en anelse klinisk eftersom den kun fungerer som feriebolig. Vanen tro medbringer jeg tekstiler og ting hjemmefra, som jeg nemt kan skabe lidt hjemlighed med, og således har jeg ved min side af sengen lavet mit lille feel-good-alter. Min mand griner højlydt og tror, det er til ære for Instagram, men han behøver blot at tænke tilbage til de mange ferier vi har holdt længe før børn og længe før Instagram. Jeg har nemlig altid haft den vane lige at finde nogle blomster, bruge nogle hyggelige tekstiler og indrette os lidt hyggeligt. Sådan trives jeg bare bedst – jeg er jo æstetiker og oplever altså bedst, hvis der er lidt pænt omkring mig. Mon ikke du også har det sådan?

Reklamelinks:

Bog | Lampe (gætter på Ikea)| Høretelefoner fra KREAFUNK

___________________________________

Jeg kigger ind igen en af dagene igen, men håber, at I også nyder mine forskellige planlagte historier – ikke mindst blog akademiet. Klem fra Dorte og familien 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

  1. 16. juli 2017 / 11:07

    Have a great trip! Enjoy xox

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.