Når man slet ikke får indfriet forventningen…

Ja, så kunne jeg ikke modstå fristelsen længere, men de var i det mindste på udsalg ♥

De sko har jaget mig længe – lige siden jeg lavede indlægget med de mange pudderfarvede sko! I sidste uge opdagede jeg så, at de var på udsalg og jeg klikkede dem hjem – fuld af forventning, men ak! Desværre, da de ankom, viste de sig at være helt anderledes end jeg havde forestillet mig ud fra billederne. Og nu tænker du måske, at det netop er derfor, du ikke køber sko online?! Men jeg oplever rent faktisk kun sjældent denne form for fejlvurdering, så jeg var decideret overrasket og skuffet.


De lyserøde sneakers fra Nike har en helt anden farve, end jeg forventede, et råt materiale og en rå gummisnude – alt sammen havde jeg simpelthen ikke fået indtryk af, da jeg kiggede på dem. Det skal dog siges, at de er super behagelige at have på og ret pæne, bare ikke det, jeg synes jeg manglede, så til trods for, at jeg sagtens kunne have fundet ud af at bruge dem, har jeg besluttet, at sende dem retur. Og det kan man heldigvis også på nemmeste vis med Asos, hurra for det.

Jagten er altså ikke slut endnu, og selvom jeg lige har opdaget disse tilbage på hylden, så er de desværre heller ikke præcis, hvad jeg mangler… ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

2 comments

  1. Ja, de ser meget finere ud i farven på deres billeder – det er altså liiiidt irriterende, når de ikke sørger for at farverne i det mindste er realistiske ; ) Det har jeg også prøvet med lige netop ting i den pudderfarvede, hvor det bare er vigtigt at den er lige i øjet : )

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.