Udgivet i Skriv en kommentar

Et passende outfit til en dag i Kreuzberg

Jeg er nødt til at dele min begejstring for det særligt fine fund, jeg gjorde i en genbrugsbutik i Berlin. En klassisk nederdel, som jeg var temmelig meget i tvivl om, men som har vist sig at kunne lidt af hvert…

Vel hjemme i den danske “sommer” igen ser jeg tilbage til de mange gode sommerdage, vi fik lov at opleve i Berlin. I dag med et tilbageblik på den dag, vi bevægede os rundt i Kreuzberg – den varmeste dag af dem alle! Heldigvis havde vi forudset det, så vi endte på Badeschiff, hvor omgivelserne viste sig at være perfekte til lige at forevige mit Berlin-inspirerede outfit.

Nederdelen var jeg sådan set ret meget i tvivl om, da jeg prøvede den på i genbrugsbutikken, men den var billig og jeg kunne passe den, så den røg med på kassebonen. Hurra for det, for jeg er jo næsten flyttet ind i den og føler mig super tilpas – og så kan den stikke i mange retninger rent stilmæssigt. Til en dag i kreative Kreuzberg blev det med lyserød tiger-Tee fra H&M og aller-yndlingsnettet.

Sandalerne er fra Angulus, dog ældre, så jeg tror ikke man kan få dem mere. Jeg er til gengæld aldeles tosset med de her retrosandaler fra Angulus.

Jeg købte i øvrigt en rustfarvet T-shirt i blød merino hos Uniqlo i Berlin, og den skal også prøves af med nederdelen – det kunne være et skønt, klassisk look, forestiller jeg mig – ikke mindst med de førnævnte retrosandaler…?!

Billederne er fra Badeschiff i Kreuzberg – et kærkomment gensyn nu hvor vi er hjemme i det dårlige danske sommervejr igen. Har du fået lidt sommer ind i dit sind i år mon? Det gælder om at have lidt i banken til vinteren jo, klem fra Dorte 

……………..

Skriv dig også op til mit nyhedsbrev her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.