Udgivet i Skriv en kommentar

På min ønskeseddel

En samling inspiration, som jeg har snuppet med mig hjem fra Berlin – alt lige fra drømmene til det nye badeværelse, modestreger og praktiske løsninger.

Hurra! Sent i går aftes landede vi på matriklen på Amager. Den lille Space Star (vores bil, hvis du er i tvivl) blev tømt, hvorefter jeg flækkede lidt sammen af grin – alligevel komisk hvor mange ting, vi kunne have med os i den lille bitte bil! Nuvel, vi kom hjem, der var blevet shoppet lidt i Berlin og vi var trætte, så dagen idag er bare slov og praktisk.

På ønskesedlen er der fløjet ting og sager ind, som jeg enten har set i Berlin eller følt mig inspireret i retning af. Tankerne går i høj nu på det kommende projekt med at lave nyt badeværelse og fortsat på organiseringsprojekterne herhjemme. Jeg fandt et par gode rekvisitter til det hos Muji i Berlin.

På min ønskeliste står der således:

 1. Kur med rød farve i fra Davines, så man kan lave candyflossfarvede spidser i de lange sommerlokker
 2. Sofadrøm, men jeg skal bruge 2 stk, så det bliver liiiidt pebret! Find sofaen her, også i alle mulige andre farver
 3. Jeg leder med lys og lygte efter nogle gode ispindeforme – denne er fra Etsy, og ikke den helt rigtige, men har du et tip om, hvor jeg får fingrene i en god?
 4. Vanessa Bruno laver de fineste tøjting og denne smukke broderie anglaise-bluse er udsalg hos Me & the Met
 5. Fineste magasinholder fra Foxy Potato
 6. Makeup-fjerner servietter fra Meraki
 7. Puma sneakers med satinsløjfe og prikker – jeg er SÅ vild med dem!
 8. Fine striber på udsalg fra Second Female
 9. Neglebørste i bambus fra Meraki
 10. Fint rejsesæt fra Meraki
 11. En smuk cross-ring i guld fra Hvisk
 12. Skide smart opbevaringsløsning fra Muji

Jeg glæder mig til de kommende dages ferie, hvor pigerne og jeg hsr forskellige hygge-planer. Hsr endda ey par kreaprojekter, som jeg måske kaster pigerne ud i. Nyd dagen derude, klem fra Dorte 

……………..

Skriv dig også op til mit nyhedsbrev her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.