0
Dame-halløj Hverdag & opdragelse

Påfuglekjole, grænser nået og en spændende butiksåbning

Om ferien, som ramte mig hårdt, jazzfestival, en spændende butiksåbning og en fin sort “påfuglekjole”.

Hello ladies! Min ferie er skudt igang, eller næsten i hvert fald, fordi jeg mangler lige lidt halvårsregnskabsdetaljer og et par mails, men det forhindrer mig nu ikke i at føle mig nogenlunde ferieramt. Jeg sov simpelthen som en sten i 12 timer fra fredag aften til lørdag morgen, ha ha.

“Sæt dig ned far, det gør fredagen meget bedre…” sagde barnet i fredag. Og hun havde ret!

I går havde jeg en fortjent tøse-date med Frida, og vi fik os en god morgenmad og sludder på yndlings-Ingolfs. Vejret var rimelig ok, så vi kunne sidde i den hyggelige gård, yeah!


Frida står simpelthen overfor noget helt enormt spændende. Hun åbner en vintage-butik efter sommerferien, og det er utrolig spændende at følge med i. Vi smuttede, med en ekstra kop kaffe i hånden, over i hendes endnu hemmelige butik for at placere inventar, og jeg tror faktisk, at det lykkedes os at opnå et virkelig godt resultat. Jeg blev helt rørt over at se hendes drøm være så virkelig. Det er trods alt noget, vi har talt om i riiiigtig lang tid. Glæder mig meget til hun åbner helt rigtigt.

Jeg var hoppet i en ny favoritkjole, som jeg kom til at købe i H&M sidste uge. En sort “påfuglekjole”, som pigerne kalder den. Det må være ærmerne! Skoene er de omdiskuterede og populære velourslippers fra Asos.

Reklamelinks:

Kjole fra H&M | Slippers i velour fra Asos | Smykker fra Enamel Copenhagen | taske fra COS

___________________________________

Familien og jeg smuttede om eftermiddagen til Balders Plads på Nørrebro, hvor der var jazzfestival, kold hvidvin, venner og legeplads. En perfekt eftermiddag, men nøj hvor jeg lige pludselig nåede en grænse – tak for kaffe, hvor var det skønt med en stille aften med regnskab og fjernsyn, ha ha ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.