Sådan organiserer jeg ledninger og opladere

Det er blevet tid til at dele med jer, hvordan jeg lykkedes med sidste måneds udfordringer. Her viser jeg resultater og ideer til at få styr på ledninger, opladere og lignende derhjemme.

Ihhh hvor er det godt at være igang med månedsudfordringerne igen. Pausen i maj gjorde mig nu godt, og jeg har fået bortskaffet og solgt en hel del, hvilket er skønt. Jeg fandt helt nye kræfter efter pausen og det med at få styr på noget af ledninge-helvedet har altså været dejligt at få lidt styr på. Alene det at bortskaffe opladere og dimser til apparater, som vi slet ikke har længere, er jo en god ting, ikke.

Her får du lov at se til mine løsninger og udfordringer herhjemme – udfordringer fordi jeg ikke er 100% tilfreds med det hele.

Den nemmeste opgave blev hurtigt fikset: de løse ledninger fik nogle søm og så var det klaret…

Til de små dimser, rejsestik, forlængerledninger og ladere har jeg i Ikea købt dette skuffedarium, som har fået plads på den lyserøde radiator. Vi skal lige lære at tingene er her, men jeg kan fornemme allerede nu, at det letter overblikket. Faktisk tror jeg, at jeg vil prøve at gøre en af skufferne fri, så vi kan opbevare batterier her også.

Jeg har stadig ikke fundet verdrns bedste løsning til hjørnet i vores soveværelse, men til at begynde med har jeg i Ikea købt den hvide plastkurv til at skjule vores sammenkrøllede ledningshelvede. Jeg går og pønser på om en af vores bogkasser fra stuen måske skal flytte herop, så TV-boksen kan stå lidt mere ordenligt og jeg samtidig kan få nogle hylder til mine tasker.

Reklame: Jeg har fået tilsendt disse designerstik, som er super smarte. Ideen er at man skifter dem over på ledningen af de ting, som stikker uhensigtsmæssigt ud fra stikkontakten. Med det flade og elegante design får det ledningen til at se ud af noget helt andet på for eksempel køkkenbordet. Når ellers jeg efter ferien har fået stikkene skiftet, skal jeg nok vise det frem igen…


Til pigernes telefoner har jeg lavet en læderholder, der hjælper med at holde styr på ladningen. Det er spritnyt, at de har telefoner, så det er vigtigt, at vi får hjulpet dem med gode vaner og opladningen og faste pladser er alfa omega med så dyrt et legetøj.

Jeg laver en DIY til læderlommen her på bloggen snart, så hold øje, hvis du synes, den kunne være fin at have derhjemme

Jeg har faktisk lige fået øje på et par kroge mere, hvor ledningerne fylder på en dum måde, men nu bruger jeg altså juli på juli måneds udfordring og tillader mig at nyde de resultater, som trods alt er nået. Det er jo det, udfordringerne er til for. Ikke at give dårlig samvittighed, derimod at nå til et bedre udgangspunkt, ikke?!

Er I stadig med mig på udfordringerne mon? Det er så dejligt at høre fra ker hist og pist og mærke hvordan også I får ryddet ud og organiseret jer 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

1 comment

  1. Hej Dorte, det er en fed lille detalje – som ret hurtigt får meget mere værdi end hvad øjet ser. Mindre “rod” – mere “lækkerhed” 🙂 På http://www.boligvurdering.nu har vi udvalgt vores favorit inspirationsblogs til boligindretning. Du er en af dem, bl.a. pga kreative ideer som den her. Det håber vi er ok (du kan læse om det i artiklen “sådan giver du din bolig mere værdi” 🙂 Tak for en god blog!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.