11   242
15   219
2   204
1   87
2   149
7   174
11   309
0   154
0   73
13   256

10 fede blogtemaer til WordPress

Det visuelle udtryk har stor betydning for din blog, hvis du gerne vil have længerevarende besøg af dine læsere. Her tipper jeg om de ting, der fungerer for en blog og jeg giver 10 bud på blogtemaer, som du kan købe til en god pris.

I dag handler blogakademiet om det visuelle udtryk, som efter min mening er afgørende for at en blog er læsbar og rar at befinde sig i. Det er nemlig ikke tilfældigt, hvor de forskellige elementer er placeret eller hvilke farver, der inviterer til ro og hygge, og du skal ikke tage fejl af at en blog i meget høj grad er lidt ligesom at træde ind i nogens hjem; man skal føle sig velkommen. Måske har du det på samme måde som jeg, i hvert fald kan jeg sige, at jeg instinktivt forlader en hjemmeside, der virker rodet, mørk og dyster. Værst er de sorte hjemmesider med en skarp farvet tekst. Nej tak herfra!

Når du vil skabe et layout til din blog, vil jeg anbefale dig at købe et tema frem for at ligge og rode med det på egen hånd. Det behøver slet ikke at være dyrt, og du får det hele serveret på en måde, der med få klik gør din blog fin. De fleste temaer er til at justere på – selv for vi uden de store tekniske kompetencer! Visse temakøb inkluderer endda support fra udvikleren i en given periode, hvilket jeg selv har benyttet mig af før. Meget effektivt og dejligt, når man kører fast.

Søg på youtube, når du skal lære at navigere i din WordPress – der findes tonsvis af hjælp, som et til at forstå. Med andre ord – vær ikke bange for at springe ud i det!

Temaet her hedder Milky og kan købes for 320 kroner. Det er simpelt og elegant, og jeg kan enormt godt lide det.

Temaet her hedder Hello Gorgeous og koster 535 kroner

Temaet Chloe koster 370 kroner og butikken har altså mange andre smukke temaer at vælge mellem

Love Charlotte er et lyst tema med en fin sidebar

Whiterose er nedsat med 50%, så det kan du lige nu købe for 155 kroner!

Jeg kan ikke lige gennemskue navnet, men det ændrer ikke på at temaet her er über fint. Find det her til 533 kroner

Det her tema er også nedsat ligenu, så du kan købe Beyond Madison for 260 kroner

Style Stereo, meget blogvenligt, kan købes for 389 kroner

Chloé blogtema, grafisk og tilpasningsvenligt tema, koster 400 kroner

So There blogtema, et fint og feminint univers til en blog, koster 287 kroner

Jeg håber, det her indlæg har givet dig god inspiration og mod på at arbejde med din blogs visuelle udtryk. Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål. Kærligst Dorte 

……………..

Tilmeld dig min Youtubekanal her

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Follow:
0
Share:

8 Comments

 1. 12. august 2017 / 11:07

  Thanks for sharing Dorthe! love your new style and what a wonderful photo on your header.

  kind regards,

  Stephanie

  • 13. august 2017 / 12:33

   You’re very Quick to observe it Steph, and thank you so much. Still have some small faults that I’m working on, but I feel really good about my new form here ??

 2. 12. august 2017 / 11:54

  Rigtigt godt indlæg! Sjovt at der ligesom er en trend med hvordan en blog bør se ud p.t. og den virker til at være dynamisk, sådan at forstå, at for et par år siden var det nogle helt andre farver og layout, som hittede, men det nu er pastelfarver og feminint islæt:-)

 3. Thit
  12. august 2017 / 13:34

  Hej søde Dorte.

  Jeg overvejer faktisk at købe mig til en ny hjemmeside (fremfor at ligge under Bloggers Delight og deres begrænsede muligheder ift. udseende) og tænker i den forbindelse, at jeg køber et wordpress tema. Men hvordan i alverden installerer man sådan noget på en ‘helt ren side’? Og hvordan importerer man sine gamle indlæg?

  Ved du noget om det?

  Rigtig god weekend!

  • Dorte Bak
   Forfatter
   12. august 2017 / 22:01

   Hey Thit.

   Jeg kan ikke lige gå ned i en komplet teknisk udredning, så her kommer et par overskrifter, som du kan google videre udfra:
   1/ Hvis du forlader BD, så skal du købe et domæne med dit blognavn og lægge domænet på et webhotel (vælg et webhotel, som har kompetencer i WordPress)
   2/ Når først dit domæne er blevet koblet til din WordPress (guides findes en masse) kan du installere et tema – og det gøres ved at uploade det fra de zipfiler, du har fået ved købet af dit nye tema
   3/ Importering af gamle indlæg kan gøres med et plugin, som redirecter indholdet – men… jeg ved så ikke lige hvor det redirecter fra, hvis din blog lukkes på BD. Tænker du i så fald skal have en kopi af det hele og lægge op? Pas, jeg må hellere lade være at kloge mig for meget, men jeg kender flere, som har gjort det, så jeg kan sætte dig i forbindelse med dem, hvis det er 🙂

   JEg håber, det gav lidt, nyd weekenden søde du, klem fra Dorte

   • Thit
    13. august 2017 / 20:48

    Tusind tak for svar søde Dorte! Jeg har brugt weekenden på at læse og læse – især det der med at importere gamle indlæg. Man skal åbenbart eksportere sin blog ned i en xml-fil, som så gemmer alle indlæg, billeder, tags, mm. Den kan man så importere i sit nye webhotel. Men åhh, hvor ville jeg være bange for, at det gik galt. Men tusind tak for svar! Det har virkelig hjulpet. Jeg tager springet på et eller andet tidspunkt – jeg skal bare lige være sikker på, at jeg har alt det tekniske på plads. Rigtig god aften <3

    • Dorte Bak
     Forfatter
     18. august 2017 / 19:20

     Pøj pøj til dig når du når dertil ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.