Udgivet i 9 kommentarer

Besættelser, du kan få råd til…

Tern, blomster og sommerlige farver. Jeg tør godt tro på sommerens lune temperaturer endnu, så ingen slinger i valsen her, når der drømmes om sommerkjoler. Er du der også mon?

Jeg drømmer altså stadig om sommer – jeg vælger at tro på, at vi har noget godt i vente inden efteråret melder sig, og keg synes da faktisk også vi har haft ey psr ganske fornuftige uger nu her. Det fortjener vi fanme også, og hvis ikke Danmark skal ende med at tjene sine penge på antidepressiver, er vi slet og ret nødt til at oppe os på vejrudsigterne. 

Jeg har taget mig selv en tur rundt i ddt virtuelle sommerland og fundet nogle fristelser i kategorien “har råd til”, og det er da faktisk også blevet til et par klik til kurven for mit vedkommende. Jeg afslører ikke hvilke ting endnu, men måske du har et bud på, hvad der rigtig lugter af Dorte? Eller måske du har lyst til at fortælle mig, om der er noget af det, som lugter af dig?

 1. Blomstret maxikjole
 2. Sort skakternet kjole
 3. Klassisk skjorteblå kjole
 4. Prikket slå-om-kjole med flæsekant
 5. Stribet maxikjole – findes i flere farver
 6. Smukkeste sæt længe set – bukser her og bluse her
 7. Småblomstret maxikjole
 8. Gul pepitaternet tunika
 9. Brede bukser med smal navy stribe
 10. Gul blomstret sommerkjole
 11. Klassisk stribet kjole
 12. Fineste buksedragt med flæser og striber
 13. Ternet sommerdragt med flæse
 14. Stribet sommerkjole
 15. Sæt i sorte og hvide tern
 16. Skønneste stribede bukser fra Monki, som jeg lige har opdaget er udsolgt, men apropos Monki, så er denne bolsjestribede skjorte altså også decideret uimodståelig!
 17. Kjole med ananas’er
 18. Stribet skjortekjole med blomsterbroderier
 19. Klassisk skjortekjole
 20. Elegant solgul buksedragt
 21. Smuk blomstret maxikjole
 22. Blomstret kjole med skjortelukning
 23. Flæsekjole med blondetop
 24. Okkergul kimonokjole med blomster

Jeg lurede i øvrigt ret meget på denne hvide klassiske kjole, som jeg bare har svært ved at vurdere om er lang nok til mig – synes du, ikke den ligner noget, som er kort?

Jeg håber, du får en dejlig dejlig fredag – kram herfra 

……………..

Skriv dig også op til mit nyhedsbrev her

9 tanker om “Besættelser, du kan få råd til…

 1. Sikke fin inspiration:-) Kom vupti snupti til at bestille en kjole, glæder mig til den lander. Jeg tror du har bestilt nr 11 el 18 og måske nr 14.. Go weekend:-) Kh Nadia

  1. Jamen du rammer plet med et af dine bud faktisk – men jeg gør det vel heller ikke super nemt at gætte, eftersom jeg ikke kunne drømme om at vise noget, jeg ikke for så vidt kunne se mig selv i 🙂 Hvad købte du mon?

 2. Jeg kunne simpelthen ik stå for nr 23. Håber bare ikke den er alt for kort, men heldigvis(lige her i hvert fald) er jeg ikke så høj:)
  Er spændt på hvor lang tid det tager inden den kommer til DK, har du erfaring med det?
  Lidt sjovt jeg havde et rigtigt gæt, ser frem til på et tidspunkt at høre og måske se det rigtige “kjolegæt”!!
  Kærlige hilsner

 3. Ja, jeg er der også stadig, for vi rejser den 17. til vores hus i Malaga i 4 uger, så sommerkjolerne bliver flashet HVER dag dernede:-)

  1. Hvor dejligt, bliver jo helt misundelig! God rejse til jer ❤️

 4. Ihhh, tak for inspiration! ☺️ Jeg måtte bare eje nr. 5 – blot i grøn. Grøn er min yndlingsfarve, både i mit hjem, udenfor i skov og have og nu også ved denne kjole. Kom også til at bestille en cardigan når jeg nu var igang ?

  1. Nummer 5 er fin, den har jeg også købt spændt på at se om den passer ?

 5. Hej Dorte
  Øv er så ærgerlig over Zaful:-( blev fristet af de fine kjoler du havde fundet i dette indlæg og bestilte straks en. Fik så først 14 dage efter besked om at den alligevel ikke er på lager. Har haft flere skriverier frem og tilbage og fået enormt mange mails derfra (som er lidt svære at finde hoved og hale i). Har ønsket at få pengene tilbage og det er åbenbart også svært og tager 7-25 dage. Håber ikke I andre har oplevet dette!! Havde sådan glædet mig til at få kjolen.
  Kh Nadia

  1. Aj øv ja hvor lyder det skuffende. Jeg selv venter stadig på at modtage mine ting og synes det er temmelig lang tid der går med det, men jeg har ikke hørt andet end at det er på vej dog … håber tingene lever op til mine forventninger så ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.