Få styr på hele dit liv med en Bullet Journal

Intro til Bullet Journaling! Er du vild med notesbøger, fede tusser og med orden, så vil du stensikkert elske denne måneds input i månedsudfordringerne. Her deler jeg en video og fortæller hvordan, du laver din egen Bullet Journal, hvis du er begynder.

Månedsudfordringerne plejer at omhandle boligen, men denne måned smider jeg noget helt andet i puljen. Det er dog et koncept, som du nemt kan bruge til også at nå dine mål om et velfungerende hjem. Samtidig betyder det også, at vi kan snuppe en måned ekstra til at komme videre med juli-udfordringen, som jeg vel næppe er den eneste, der kan bruge?

Jeg har lavet mit livs første Bullet Journal og er temmelig begejstret for at arbejde med konceptet, som er fleksibelt og kræver en vis vedholdenhed. Jeg er helt sikker på, at jeg vil få større succes med at ændre dårlige vaner og nå mine mål, når jeg løbende tvinges til at skriftliggøre ambitioner og resultater. Jeg er begejstret, at jeg allerede har brugt rigtig meget tid på research, lavet min egen og startet en ny forhåbentlig tilbagevendende video-tradition op. I videoen her fortæller jeg mere om, hvad en Bullet Journal er og hvordan jeg har valgt at gribe min an. Jeg viser dig samtidig siderne i min personlige kalender, så du kan lade dig inspirere til dig egen Bullet Journal – hvis du da har mod på det?

Fakta & links til de materialer, jeg bruger:

Moleskin notesbog med prikker* / disse pastelfarvede tusser* / Akvarelblyanter*

Min Bullet Journal og materialevalg

Da jeg gik i gang med at lave min Bullet Journal, erfarede jeg hurtigt, at tusserne bløder igennem siderne, så jeg stoppede med at benytte dem halvvejs igennem de første sider. I stedet fandt jeg nogle farveblyanter, som med lidt vand på en pensel kan blendes ud, a la disse.* Jeg overvejer om jeg skal investere i Staedtlers pigmentpens*, som jeg i diverse videoer kan se, at mange er vilde med, men indtil videre kører jeg fint videre med de forskellige ting, jeg har i forvejen.

Jeg forventer selvfølgelig ikke, at du bare smider alt ud til siden for at hoppe ombord på denne måneds udfordring, men måske enkelte af jer står i stampe og gerne vil prøve at samle overblikket? Om ikke andet kan du sikkert hente inspiration og plukke enkelte features fra organiseringsstilen her. Heldigvis er det jo præcis det, der er så fantastisk ved Bullet Journaling; at det er et fleksibelt system, som man tilpasser efter egne behov.

Kig ind igen i den sidste uge af august, hvor jeg deler en ny video med et kig til, hvordan jeg laver min Bullet Journal klar til september måned

Det er simpelthen så pudsigt, men i går, blot en time efter at have postet min video på Youtube, vist Christina på IG sin Bullet Journal. Jeg anede det ikke, men hun bruger altså også konceptet og har endda skrevet om det på sin blog. Jeg har ellers kun set udenlandske profiler gøre det, men ihh hvor dejligt at kende endnu en, man lige kan holde øje med.

Jeg giver sædvanen tro en status på, hvordan det er gået mig, når vi kommer ind i starten af august, så husk at kigge ind der, hvis du er blevet nysgerrig på konceptet her. I slutningen af august deler jeg endnu en video på youtube, hvor jeg viser step by step, hvordan jeg laver min Bullet Journal klar til september. Husk at tilmelde dig min kanal her 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Kan du lide mit arbejde her på bloggen, så hjælp mig ve dat bruge disse links til at købe dine ting online. Jeg får en lille kommision af salget, som ikke påvirker din pris. Det er en lille indsats, som gør en stor forskel for mig. Tak!

EllosBoozt – Bog & IdeCoop.dk – Coolstuff – Matas – Nicehair – AlerinAvavilleLegebutikken
Bagetid.dkApopro Online Apotek – Du glemmer det aldrig – Australian BodycareJysk Frisørlager
Asos – Emirates – Hotels.com – Vero Moda – Room21

7 comments

 1. Hej Dorte
  Du fangede min opmærksomhed og jeg er blevet vildt inspireret af dit indlæg og video.
  Jeg laver selv en del to do lister. Det er så rart at få skrevet tingene ned.
  Udover inspirationen, som jeg selvfølgelig vil prøve af selv, så må jeg altså også rose dig.
  Du er vildt kreativ. Jeg kender dig ikke og dette er mit første indlæg på din blog, så jeg har ingen anelse om du laver mange kreative ting. Men! Du både tegner og skriver flot og din bullet journal er virkelig flot, sjov og kreativ.
  Tusind tak for nyt input.
  Jeg følger dig fremover, tihiii.
  Hilsen Stella

 2. Dét er simpelthen lige det system jeg har manglet – no shit. Elsker elsker elsker den video Dorte og for pokker hvor er du altså bare kreativ.
  Total inspirerende, jeg er dog bange for at min perfektionisme freaker en anelse hvis jeg tegner skævt, laver stavefejl etc.
  Havde altid en total overmalet kalender i gymnasiet (handelsskolen) og har altid et kæmpe lager af notesbøger – kan simpelthen ikke lade være med at købe en pæn notesbog hvis jeg ser en. Det er jo ment-to-be <3

  Kram fra Pernille
  http://www.pforpernille.com

  1. Uh hvor er du sød Pernille. Ved ikke, om din ros helt skal være rettet mod mig, da det jo ikke er mig det har opfundet det – jeg er også bare en fan, som deler ? tjek lige mit indlæg fra tidligere i dag – tror måske det kunne være noget for dig. Kram ?

 3. Jeg er sikker på jeg også ville elske det. Men med fare for at lyde som en 80 årig. Hvorfor engelske ugedage og kateorier?

  1. Hej Anne – jeg har faktisk lige lavet dem danske i mine næste, så jeg tror bare jeg lænede mig så meget op af, hvad jeg så hos andre. Man bestemmer jo selv – nogle ting/ord føler jeg bedre på engelsk og andre på dansk, men jeg “er også 80” og elsker og hylder det danske sprog. Det skal vi sgu holde fast i, ikke?! Kh Dorte

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.