Fine glimt fra uge 31 - Dorte Bak
Lately Løst og fast

Fine glimt fra uge 31


Nye vaner, en smuk buket og børn nu velinstalleret i 1. Klasse. Hverdagen skydes endeligt igang netop i dag og jeg ser tilbage på sidstes uges sidste ferieagtige krampetrækninger

Jamen altså, så gik der en uge mere og mine unger er lige blevet installeret i 1. Klasse med ny lærer og lidt for mange forventninger. Det skal nok blive godt, kan jeg mærke!

Jeg selv er på vej til et møde og satser samtidig på at få ordnet en hel del ved skærmen i dag. Er bagud med alting fordi jeg simpelthen har svært ved at mande mig op og finde tilbage til atbejdsrutinerne efter ferien- måske det kommer nu hvor børnene også igen har en fast hverdag?! Jeg håber det… i det mindste har keg fået gang i nogle gode vaner, som jeg troligt tracker i min Bullet Journal – sikke et hit!

I ugens løb har jeg sat ting til salg hist og pist og nyder til stadighed at få ryddet ud. Jeg har også klikket denne klassiske sag (reklamelink) hjem, som jeg nu venter spændt på. Håber den er lige så fin i virkeligheden. Vores udstue står for tur sammen med min hjemmearbejdsplads, som er en stor rodebunke. Ved nærmere eftertanke ville det sikkert også hjælpe på effektiviteten – måske jeg skal fremskynde den lille opgave?

Her er et par fine glimt, jeg vælger at gemme i mindebanken, klem Dorte ♥

En af de sjældne sommeraftener i år blev udnyttet med en lang gåtur alle 4 ved stranden

Min stolte, dog beskedne høst fra haven

Afslapning….

Fineste buket fra min moster og kusiner

Verdens sødeste læsere har kommenteret flittigt og mange er endda hoppet med på vognen. Min Bullet Journal er en realitet og jeg kan næsten ikke vente med at lave den næste video og fortælle om mine erfaringer

Én trænger til nærhed og samvær for tiden…

Ren hygge i lørdags, hvor hele min familie fra Fyn var forbi til kage, havespil og spisning. Det var et kæmpe hit!

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Reply
    Libbie
    august 8, 2017 at 09:30

    Skønne, skønne Dorte – nu har jeg lige pløjet alle dine dejlige sommer-indlæg igennem. Altid en fornøjelse at følge med hos dig!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: