Udgivet i 3 kommentarer

Fine glimt fra uge 32


Om loppefund, nabolykke og det, jeg har ventet på lige siden jeg blev gravid. Her er ugens vigtige og mindre vigtige bemærkninger

Pfew! One week down i fuldt tempo og godt humør over det meste af linjen. Jeg har langt om længe fundet tilbage til mit arbejdstempo, men mærker de gode fordele ved at arbejde mindre, mere planlagt og tage mig tid til andre ting, som til gengæld frigiver energi. En balance, som helt sikkert ikke holder resten af mit liv, men som jeg håber at blive bedre og bedre til. Min Bullet Journal er absolut en stor årsag til det, men ferie har også haft sin indflydelse.

Måske du har bemærket forandringerne på bloggen, men i hvert fald har jeg i fredags lanceret den nye blog. Du skulle meget gerne være havnet her helt automatisk, men jeg opererer nu i et nyt (og forhåbentlig mere lækkert) layout på www.dortebak.dk. I morgen fortæller jeg mere om, hvorfor jeg har valgt dette nye og hvad tankerne er for mit fremtidige arbejde. Håber du vil kigge forbi, smiler.

Jeg går en uge i møde med en ret god fordeling af mine salonkunder og et par spændende andre opgaver i sigte. En af dem glæder jeg mig især til at dele med jer her på bloggen, fordi det samtidig er et emne, jeg brænder rigtig meget for. Aj det var måske lidt tarveligt?!

Jeg har været meget dårlig til at få foreviget de forskellige gode stunder fra ugens gang, men her er lidt af det, klem Dorte ♥

Min loppemarkedshøst: Skøn mohair bluse, som passer perfekt til min vintagekrave med perler!!

Deres loppemarkeds-høst: Elastikker og bamser

Nabofangst – købte honning avlet i en af nabohaverne, hvilket bare føles den smule mere lækkert end fra hylden i supermarkedet 

Ny version af Kålchips, som helt sikkert skal deles her på bloggen i nær fremtid. Er du vimmer, de blev gode og både børn og voksne guffede af skålen

Uimodståelig og arrogant lille missekat

Ny hobby, jeg kan dele med mine børn… det har jeg ventet på siden de to æg blev sat op ude på Hvidovre Fertilitetsklinik, så HURRA!!

Vi mødte en konge på vores vej…

Fineste København på en helt almindelig mandag aften efter at have hygget max med en veninde

Smuk presselancering af nyheder fra Kähler!! (Reklame)

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

3 tanker om “Fine glimt fra uge 32

  1. Jeg må altså bare lige sige, at din nye header og billedet med dig og dine børn er uovertruffent! Jeg er så vild med det og I ser så dejlige ud <3

    1. Aj jamen tusind tusind tak, hvor har du lige gjort mig glad Julie! Dejlig mandag til dig 🙂

    2. Du er sød Julie, tusind mange tak skal du have – nyd weekenden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.