Udgivet i Skriv en kommentar

Fine glimt fra uge 34

Biler, alt for lækker brunch, smukke farver og hverdagen på gled. Det indkredser vist rimelig sikkert de ting, jeg har valgt at fremhæve fra ugen, der er gået… 

Aj, men jeg starter lige med en lille tak for jeres søde ord og tilkendegivelser på gårsdagens lille pip. Det er jo rigtigt, at det at tage jer med ind bagved og fortælle om ups and downs også tæller som gode indlæg – i hvert fald for nogle. Jeg har bare aldrig ønsket at min blog i alt for høj grad skulle være repræsenteret med downs, da den netop fungerer som en fristed for mig. Ikke desto mindre forvandles et down vel til et up, når man pludselig får gode råd og interesserede spørgsmål fra sine “online-veninder”, så tak skal I have!

Sidste uge var en dejlig uge med knald på. Vi nåede både legeaftaler, søde salonkunder, at se venner og familie samt en masse praktisk. Ikke mindst havde jeg igen den der helt vildt gode balance mellem skærmarbejde og frisørarbejde, som giver mig helt vildt meget energi. Dejligt!

Hvis nu jeg skal fremhæve en ting, som virkelig kører for mig lige for tiden, så er det vores ugentlige familieplanlægning. Jeg har virkelig fundet den helt rette motivation, efter at jeg har taget Bullet Journaling til mig, og jeg føler pludselig at mit overblik er der. Det er fedt at mærke så nemt madplanen kan laves og hvor få “brandslukninger” man render i sammenlignet med før ferien, hvor jeg bare var kørt helt fast og ikke gad. Husk at abonnere på min Youtubekanal, hvor jeg for et par dage siden postede min seneste BuJo-video.

I øvrigt er det min plan at udsende det næste nyhedsbrev i morgen aften, og det bliver med en række tips, der får hverdagen til at glide nemmere, så skriv dig gerne op til nyhedsbrevet her, hvis du vil læse med der også.

Her kommer mine små glimt til mindebogen og med det ønsker jeg dig godnat, klem Dorte ♥

Skønne efterårsfarver i vasen …

Workshop med Hövding, som jeg er ved at starte et samarbejde op med. Her er det Jon, der har faket et uheld for at få airbag’en til at poppe. Nøj det var vildt at se!

Weekendens mest populære legetøj var lynet McQueen, som vi fik ved forpremieren til Biler 3. Vi var så heldige at blive inviteret ind for at se filmen sammen med Duracell-kaninen – og den er absolut værd at se, filmen altså – super sød faktisk!

Lykken er at opdage et nyt lækkert sted i nabolaget. Det skrev jeg om her.

Jeg fik tid til lige at stikke hovedet forbi Frida og hendes dejlige butik, hvor jeg samtidig nød hele 2 fantastiske kopper kaffe, som hun også kan lave. Mega hyggeligt!

Veganske is uden sukker – første prøve blev ok, men skal lige tilpasse min opskrift lidt. Er til gengæld top glad for isformene, som er købt her

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.