Udgivet i Skriv en kommentar

Guide: Søndag i Berlin

guide berlin søndag

Berlin er skøn alle dage, men søndag i Berlin er noget ekstra særligt, og derfor har jeg lavet denne lille guide. I hele området omkring Prenzlauerberg, som har Kastanien Allée, Oderberger Straße og Mauerpark, spiser du godt, ligesom du kan suge den gode stemning til dig fra Berlinerne, loppebutikkerne og gadeperformerne.

Mauerpark i sig selv forelskede vi os ikke rigtigt i, men den kan noget i samspillet med Oderberger Straße, og jeg mener bestemt, at den skal opleves. Her finder du nemlig en strækning med den gamle mur, hvor grafittimalere har lov at gå amok med deres kunst. I Mauerpark er der også hver søndag et kæmpe loppemarked, som er et besøg værd.

Se alle mine guides til Berlin shopping, spisesteder, friluftsbade og steder her!

En perfekt slentrerute i Berlin på en søndag

Start ud på Kastanien Allée og bevæg jer ned ad Oderbergerstraße. Har du børn med smutter du lige ind forbi Bonanza Coffee efter en kop kaffe og trisser så over på den modsatte side, hvor der ligger en fin legeplads med klatrestativ til børnene og bænke til mor og far. Når du bliver sulten går du blot ud til gaden igen og vælger mellem de mange hyggelige spisesteder. Her finder du både indisk, fransk, singaporeansk, klassisk tysk og meget mere!

guide berlin søndag prenzlauerberg

/ Legepladsen i Oderberger Straße ser ikke ud af meget, men det er et temmelig cool og udfordrende
klatrestativ, som pigerne sagtens kunne få tiden til at gå med /

guide berlin søndag prenzlauerberg

/ Klassisk Oderberger Straße-kig med fortovsbespisning og masser af liv /

guide berlin søndag prenzlauerberg

/ Visse af gadens restauranter og butikker har taget kreativiteten til et helt andet niveau /

guide berlin søndag prenzlauerberg

/ Vi nød en god indisk frokost på Naan en af dagene – det var udemærket /

guide berlin søndag prenzlauerberg

/ Evig travlhed hos populære Bonanza Coffee, som udmærker sig ved at lave den bedste kop kaffe,
jeg fik mig i Berlin /

guide berlin søndag prenzlauerberg

/ Bare søndag… /

guide berlin søndag prenzlauerbergguide berlin søndag prenzlauerberg bonanza

/ Bonanza Coffee set udefra er en rigtig Instagramvenlig perle /

Oderbergerstraße er en slags hestesko, som møder Schwedter Straße og der hvor de to mødes kan du bevæge dig over Eberswalder Straße til Mauerpark. Inden du gør det dog, synes jeg du skal kigge til venstre ind ad Schwedter Straße, hvor den tidligere mur er markeret med historiske minder og rustne stave, som angiver hvor muren stod. Det er vældig fint og rørendende at stå og forholde sig lidt til historien, som jeg håber aldrig bliver glemt.

Tilbage på ruten befinder du dig nu i Mauerpark hvor der er fyldt med mennesker, loppemarked, musik og leg.

guide berlin søndag prenzlauerberg guide berlin søndag prenzlauerberg guide berlin søndag prenzlauerbergguide berlin søndag prenzlauerberg

/ Isene hos California Pops skal helt klart prøves, hvis du er i Berlin. Find butikken på
Eberswalder Straße 32, Prenzlauerberg /

Slut din rute af ved at gå langs på Eberswalder Straße, hvor du næsten oppe ved Schönhauser Allée finder California Pops. Med deres hjemmelavede ispinde i mange farver, smagsvarianter og udformning havde de en velfortjent kø for den lille salgsluge, men det var ventetiden værd. Isene er nemlig lavet alene på gode og ægte råvarer og smager derfor af ægte frugt, uhm.

Jeg håber, du kunne lide min lille søndags-guide, og hvis du kunne, så finde flere guides om Berlin her. Klem fra Dorte 

……………..

Tilmeld dig min Youtubekanal her

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.