0
Hverdagsmad Opskrifter

Kålchips med eddike og hvidløg

Her er endnu en omgang kålchips – denne gang endnu bedre end de sidste. Du får en opskrift på kålchips med hvidløg og eddike, mums.

Jeg har været vild med dem længe og alligevel laver man dem jo ikke licencer og hver anden dag. Selvom det er kpl er de jo ikke ligefrem så sunde at man bare skal kaste sig i grams på daglig basis, vel?!

Sidst jeg lavede dem blandede jeg en dressing et par timer før den skulle fordeles på kålene. Sipelthen for at lade smagene trække godt. De blev viiiiildt gode, og jeg er nødt til at gemme vejledningen, så jeg kan gentage senere, så hermed en nem opskrift på lækre kålchips med hvidløg og eddike.

Opskrift på kålchips med eddike og hvidløg

2 store stængler grønkål
2 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike
1/4 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
Salt

Skyl grønkålet og tør det grundigt.

Bland olie med hvidløgspulver, løgpulver og eddike. Tilsæt lidt salt og lad dressingen trække et par timer.

Tænd ovnen ved 125 grader og tag en bageplade ud, som dækkes med bagepapir.

Hæld dresseingen i en frysepose og fyld den op med grønkål, som er revet til mundrette størrelser. Masser dressingen grundigt ind på alle sider af grønkålene og fordel dem dernæst på bagepladen, som bages ved 125 grader i 20-30 minutter eller til de er sprøde og ikke mørke. Strø flagesalt over chipsene så snart de er ude af ovnen.

Prøv min anden opskrift på kålchips her

Jeg håber, din tirsdag er fin derude. Jeg har forkælet mig selv med et langsomt morgenbad i dag, meeeen nu starter arbejdsdagen så også for mig, klem Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.