Kæresteweekend i Berlin

Tips til den perfekte kæresteweekend i Berlin. Gode spisesteder og steder st hænge ud, ikke mindst link til det hotel, jeg drømmer om at bo på i Prenzlauerberg.

Som altid vender jeg hjem fra en rejse med sommerfugle i maven. Jeg forelsker mig altid; forestiller mig et liv og en tilværelse, der hvor jeg befinder mig. Jeg elsker at indsnuse den lokale stemning, afkode indbyggernes vaner og kultur, og jeg lever mig altid ind i deres virkelighed. Denne gang var det Berlin, der løb med min kærlighed, og jeg vender helt sikkert tilbage – ikke mindst fordi byen er så tilgængelig for en Københavner. Man er jo hernede ganske hurtigt i bil og ofte endda ret billigt med fly også.

Jeg kunne godt tænke mig en venindetur snart, måske også en tur med min mor, men der står også et stort ønske i min bog om en kæresteweekend i Berlin. Et par dage hvor manden og jeg kan fordybe os i de par ting, som ikke lader sig gøre på samme måde, når vi rejser med børn. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg helst vil bo i Prenzlauerberg – her føler vi os bare hjemme – og næste gang vil jeg simpelthen bo på dette hotel, som ser fantastisk ud og ligger perfekt rent geografisk.

På min liste til en voksen-weekend står:

  • Spise søndagsfrokost hos Engelbert, som har käse spetle på menukortet (elsker det simpelthen)
  • Drikke kaffe og hænge ud hos Bonanza og bare suge stemningen fra Oderberger Straße ind
  • Have god tid til at trawle gennem stativerne hos Resales på Schönhauser Allee
  • Spise Xiao long bao hos Marubi mindst 1 gang 
  • Bade i det smukke Stadtbad på hotellet, se lige billederne derfra!
  • Forbi Markthalle Neun, som vi desværre ikke nåede i denne omgang
  • Bestille mindst 10 retter og en cocktail hos Transit
  • Smutte forbi Muji og fylde op med et par gode opbevaringsløsninger mere til hjemmet

… jeg kunne sagtens blive ved, men en weekend bliver jo hurtigt brugt!

Find flere Berlin tips her

Idag ser godt nok trist ud med regn non-stop. Vejrudsigten for de kommende dage hjælper ikke ligefrem på humøret hellere, så jeg overvejer hvordan jeg kan forkæle mig selv med noget lækkert uden at være for usund … måske jeg lige skulle lave disse her en af dagene?! 

……………..

Skriv dig også op til mit nyhedsbrev her

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.