Lørdagsstatus


Pyha, første hverdagsuge er i hus og den forløb altså ikke helt så kønt, som man kunne ønske. Visse ting kører som smurt, ikke mindst takket være mine nye vaner… men jeg skal i den grad lige selv finde tilbage til arbejdsuniformen. Jeg føler mig simpelthen så uoplagt og træt meget af tiden – kender du det mon? Jeg ved ikke, om det er på grund af vejret, det er slet ikke utænkeligt, men jeg føler mig nærmest ligeglad med de ting, som jeg ellers virkelig prioriterer og værdsætter. Måske er det sundt nok lige at mærke en vis demotivation i ny og næ. 

Præmien som årets mor tager jeg heller ikke lige for tiden til trods for egentlig at have ok styr på basiselementerne. I virkeligheden trænger jeg til afstand og tid for mig selv efter næsten 4 uger med intenst samvær, og jeg har nærmest dårlig samvittighed over mit eget humør. Måske er jeg bedst til hverdag, selvom jeg altid stornyder vores ferier? Hverdag med rutiner og hver vores ting at lave kører altså bare bedst for mig, hvilket jeg også tror er tilfældet for mine børn i øvrigt. Godt skolen starter i læste uge – så vi kan komme tilbage i rette rille.

Om lidt kommer det meste af min familie til en hyggedag og til ingens store overraskelse er det lige begyndt at regne. God weekend til dig, klem fra Dorte 

……………..

Skriv dig også op til mit nyhedsbrev her

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Ragnhild
    5. august 2017 / 13:10

    Kan genkende mig i alt, hvad du skriver. Elsker at have ferie, men ser altid frem til at komme tilbage til hverdagens rutiner.

    Også bliver jeg nødt til at spørge hvilken neglelak du har på? Så smuk farve?

    Kh R

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.