Ny superfood cafe på Amager


Når Amager rystet en perle af sig skal det aldrig gå ubemærket hen, og derfor har jeg besøgt den nye Natur Tørst på Amagerbrogade. Her kan du læse, hvad jeg synes om stedet…

Med et bitte lille lokale skulle man tro, der manglede plads til at hænge ud, men hos Natur Tørst på Amagerbrogade formår de simpelthen at skabe flere rum i et med en kreativ og naturinspireret indretning, der minder mig meget om denne veganske cafe, jeg forelskede mig i på Fuerteventura.

Jeg har nu 2 dage i træk tilbragt arbejdstimer på det lille spisested, en lille perle med fokus på superfood og en rigtig god atmosfære. De 2 gutter, Jonas og Marco, som sammen har startet cafeen op for et par måneder siden, gør sig umage med god service og smukt anrettede, velsmagende serveringer af chiagrød, sandwiches, avocadomadder og gode juicer. Især har jeg bidt mærke i deres hummus med sød kartoffel og en græsk jugurt med nogle særligt hemmelige ingredienser, som jeh ikke fik lokket ud af dem, blink blink.

Jeg fik i dag en Natur Plate til 128,- kr. som altså er hele den smukke anretning vist på billederne juice inkluderet. Det er en ret fin pris synes jeg, ikke mindst sammenholdt med andre cafepriser og endda med brug af så mange lækre ingredienser og grøntsager.

Natur Tørst ligger på Amagerbrogade 138 og er helt klart et besøg værd. Derfor lægger jeg den også direkte ind på toplisten over spisesteder på Amager

Nu vil jeg ønske jer alle en dejlig fredag aften. Jeg ligger klar med slikskål, børn og Disneysjov. Kram Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

madplan

Follow:
Share:

1 Comment

  1. 6. september 2017 / 13:48

    Tak Dorte! Hvor lykkeligt, jeg har værksted på christianshavn og vi har bare manglet et læææækkert sted på amager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.