64   123
4   138
27   111
15   200
2   100
23   265
6   84
7   138
46   208
11   121

Sådan laver du slim uden lim (dansk video)

Pigerne og jeg har lavet slim uden at bruge lim, og her deler jeg opskriften med dig – så du også kan vinde point hos dine møgunger derhjemme, he he.

Det er nærmest umuligt at komme uden om de mange videoer på Youtube med hjemmelavet slim, så pigerne og jeg var simpelthen nødt til også at prøve det. Jeg var dog ret besluttet på ikke at bruge lim – i hvert fald ville jeg prøve at få et godt resultat uden lim, så vi måtte i en del forretninger før det lykkedes os at finde lige præcis de ting, vi skulle bruge. Jeg har plukket fra forskellige opskrifter og vi er endt ud med en opskrift, som fungerer ret godt.

Du kan se videoen her, hvor jeg forklarer grundigt hvordan man gør, og nedenunder videoen finder du en ingrediensliste og forklaringer.

Se også anmeldelsen af Slime Factory, hvor du kan lave flere forskellige typer af slim

Opskrift på slim uden lim

Du skal bruge

 • Peel Off maske fra Matas (den gennemsigtige)
 • Kontaktlinsevæske
 • Lidt bagepulver
 • Kartoffelmel
 • Glimmer i forskellige farver
 • Evt. lidt akrylmaling eller frugtfarve

Sådan gør du

Bland glimmer (evt. farve) og ansigtsmaske i en skål – plastik og porcelæn er begge dele fint til dette. Tilsæt bagepulver og bland grundigt før du tilsætter lidt kontaktlinsevæske. Jeg kan ikke angive mål, men hvis du tilsætter 1/4 tsk bagepulver til en god håndfuld maske og så starter med cirka 1 spsk kontaktlinsevæske, så er det ikke helt off.

Sigt nu 1 spsk kartoffelmel i blandingen lidt ad gangen og mix det. Når du kan se, at slimen samler sig og slipper kanterne af din skål, så tag den ud på et bord eller skærebræt og ælt med fingrene og mere kartoffelmel, hvis nødvendigt. Det er nødvendigt, hvis du føler at det klæber sig helt fast til dine fingre.

Det ender med at du har en konsistent, som du kan tage i hænderne og enten lege med eller bearbejde færdig.

Hvis du vil have slimen til at holde lidt bedre, så opbevar den i en lukket beholder, når den ikke er i brug

Lov mig at give en melding, hvis du ender med at prøve vores opskrift på slim af. Klem fra Dorte 

……………..

Skriv dig også op til mit nyhedsbrev her

Kan du lide mit arbejde her på bloggen, så hjælp mig ve dat bruge disse links til at købe dine ting online. Jeg får en lille kommision af salget, som ikke påvirker din pris. Det er en lille indsats, som gør en stor forskel for mig. Tak!

EllosBoozt – Bog & IdeCoop.dk – Coolstuff – Matas – Nicehair – AlerinAvavilleLegebutikken
Bagetid.dkApopro Online Apotek – Du glemmer det aldrig – Australian BodycareJysk Frisørlager
Asos – Emirates – Hotels.com – Vero Moda – Room21

Follow:
0
Share:

8 Comments

 1. 13. august 2017 / 11:26

  Nu spørger jeg helt sikkert virkeligt dumt, men havd bruger børnene slim’et til??

 2. Liv nederby høj
  5. november 2017 / 16:33

  Hej,vi prøvede det.men det blev bare ligesom Modellerer Voks,hvad skal vi så prøve???KH Liv nederby høj 2.A bækkegårds skolen

  • 5. november 2017 / 17:43

   Hej Liv – prøv med meget lidt kartoffelmel og mere linsevæske – det bør hjælpe ? god fornøjelse fra Dorte

 3. Louise
  11. maj 2019 / 15:35

  Vi har lige lavet slimen og den er helt fantastisk- tak for den gode opskrift.

  • Dorte Bak
   Forfatter
   11. maj 2019 / 21:31

   Fedt, du giver feedback retur – dejligt det duede for jer 🙂

 4. Bettina
  30. november 2019 / 22:48

  Jeg synes desværre ikke at jeg kan finde det produkt (peel of maske) jeg skal bruge i Matas.
  De forklarede mig at den gennemsigtige er udgået og der er kommet en i sort til i stedet.
  Hvad gør jeg så ?

  • Dorte Bak
   Forfatter
   1. december 2019 / 12:44

   Hej Bettina – jeg er ubekendt med hvem eller hvor du i så fald finder et alternativ. Jeg ved bare, at den sorte maske ikke dur til det samme, ikke pga. farven men pga indholdet i masken. Beklager at jeg ikke lige kan hjælpe 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.