Til din Bullet Journal, hvis du ikke er kreativ

Her får du et par brugbare tips til nemt at lave din egen Bullet Journal uden at være kreativ, dygtig til at tegne eller at have en masse ekstra tid på hænderne. BuJo er nemlig for alle, der gerne vil struktur…

Ihhh altså hvor er I mange, som har reageret, læst, set og spurgt til mine forskellige opslag omkring min Bullet Journal. Fedt at høre fra jer, som allerede er igang og vil videregive erfaringer! Fedt at se så mange af jer, der helt spontant gik ud og købte bog og tusser allerede i går! Vi er jo et community 😉

Flere har skrevet forskellige kommentarer, som indikerer en vis præstationsangst derude, så jeg har ryddet dagens spalteplads her på bloggen for at give et par ekstra tips og en venlig opsang. Jeg håber det visker den sidste tvivl og præstationsangst væk hos mange af jer.

Svigter kreativiteten, så…

Flere af jer frygter ikke at kunne lave en pæn Bullet Journal. Her kommer så den varslede opsang. Der er ingen regler for at man skal være kreativ eller at kalenderen skal kunne præsenteres for hoffet. Det handler først og fremmest om planlægning og styr på tingene, og om at gøre det på sin egen måde. Når jeg (og mange andre) tegner og skraverer, er det fordi jeg ikke kan lade være. Fordi det er en del af det hyggelige for mig og fordi jeg kan lide det. Jeg har imidlertid set flere eksempler på helt simple Bullet Journals, som er super lækre og velfungerende. I denne video kan du se hvor simpelt det kan gøres.

Vil du gerne have lidt ikoner, farve eller skråskrift ind, men føler ikke, du selv kan tegne ordentligt, kan du bruge stickers, stempler og washitape. Linksene går til Etsy, som har et kæmpe udvalg af den slags.

Du kan endda købe printables, som er lige til at printe ud og klistre i din bog, så hvis du er en af de helt perfektionistiske, som er bange for at gøre noget forkert, kan dette være en god løsning til at komme godt fra start.

Foto via butikken LighthousePaperCoNC

For tidskrævende…

Det er klart, at en Bullet Journal er en prioriteret indsats. Det er bare noget andet end en almindelig kalender, men for mange betyder en almindelig kalender også bare, at man ikke har velfungerende rutiner, at lister og huskesedler ligger og flyder andre steder og at man måske prøver at huske en masse i hovedet frem for rent faktisk at have styr på det. En Bullet Journal tager i udgangspunktet ikke super meget tid at lave, det er tegningerne, ambitionerne og antallet af lister og spreads, som udvider projektet. Vil du holde det helt simpelt kan du nøjes med måned og uger og rent faktisk gøre den klar på ganske kort tid. Jeg er vild med denne video, hvor hun viser, hvor smuk og enkel en Bullet Journal kan se ud endda lavet på 10 minutter.

Køb en Bullet Journal på Etsy og få præcis det udtryk, du foretrækker

I morgen kommer der helt sikkert noget andet på bloggen end Bullet Journaling, men jeg er vild med den begejstring, jeg møder fra så mange. Så er jeg jo ikke helt fra snøvsen, når jeg selv føler mig ramt! Dejlig aften til dig derude, klem fra Dorte

……………..

Tilmeld dig min Youtubekanal her

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

madplan

Follow:
Share:

2 Comments

 1. Elizabeth
  3. august 2017 / 10:08

  Vil også tilføje at den helt oprindelige Bullet Journal jo kun bestod af netop bullets, tekster og intet andet – og at selv om det var en designer der opfandt systemet, så består hans BuJo kun af lister med forskellige markeringer foran hvert punkt for at hjælpe med at kategorisere… man kan lære mere om det her: http://bulletjournal.com/

  Jeg er selv æstetiker, og savler virkelig over alle de smukke spreads der bliver lavet rundt omkring (inklusive dine…) … men valgte hans måde at udbygge min BuJo på fordi jeg ellers er helt bange for at blive paralyseret af frygt for at komme til at ødelægge min BuJo ved at tegne en streg forkert, miste min pen eller gøre noget andet ‘grimt’… 😀

  Nu har jeg bare en ‘grim’ en som virkelig ikke er værd at vise frem til andre – men som dog alligevel er med mig konstant og uundværlig i min hverdag 🙂

  • 3. august 2017 / 10:19

   Virkelig fint input Elizabeth. Man skal holde fast i at gøre det på den måde, som glæder en mest – det er glæden ved bogen, der får en til at huske at bruge den. Målet er ikke en flot blog, men at have lidt mere ro på hovedet og hverdagen 🙂 Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.