Udgivet i 2 kommentarer

Underspillet glamour i hverdagen

Om hverdagsglamour og chokerede pædagoger. God fredag til dig …

Jeg fik utilsigtet en af pædagogerne til at spærre øjnene op, da jeg hentede pigerne i mandags. I min verden er det ligemeget om det er mandag eller lørdag, så jeg var glad hoppet i mine allerstørste safirgrønne blingøreringe til en fluffy mohairsweater. Jeg synes egentlig selv, at det var et ret underspillet look kun hævet overhverdagsbarren på grund af de glinsende øreringe, men helt under radaren gik jeg altså ikke. Og det er sgu da også bare okay, er du ikke enig?

 

Øreringene er vintage, købt hos hende her, hvor du skal være rimelig hurtig på aftrækkeren for at købe. Jeg var drøn heldig, da det lykkedes mig! Til gengæld fandt flere lignende par online i går, for eksempel disse eller disse (reklamelinks), så hvis du er vild med bling er der heldigvis muligheder. Resten af outfittet må du have til gode til en anden dag – det nåede jeg ikke lige at få skudt i denne omgang.

Det er fredag og det gør os godt. Kan du have en god en af slagsen, kram fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

2 tanker om “Underspillet glamour i hverdagen

  1. Jeg elsker underspillet hverdagsglamour og kunne absolut blive meget bedre til det. Har købt et par vintagesmykker og er så småt begyndt at bruge dem 🙂

    1. Sådan Gitte! Bare igang med dig ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.