68   133
4   139
27   111
15   200
2   100
23   265
6   84
7   138
46   208
11   121

Velkommen til min nye blog

Velkommen til mit nye univers – en blog, du kender, men i nye klæder og med nye planer for fremtiden. Her fortæller jeg lidt mere om, hvorfor jeg har valgt at relancere mit onlineunivers, og jeg håber selvfølgelig, at du er nysgerrig nok til at blive hængende fremover

Du har sikkert (måske) bemærket det? At bloggen ser anderledes ud. Det er der en god grund til, fordi ikke bare ser den anderledes ud, den har også fået en ny url, som du gerne skulle være flyttet direkte over til via by-bak.dk. Bogmærk dog alligevel www.dortebak.dk for fremtiden, da man aldrig ved med den slags teknik. Og apropos teknik, så kan jeg ikke afvise, at du møder en børnesygdom eller to her på bloggen de kommende uger. Jeg har i hvert fald opdaget, at der er billeder, som mangler i flere af de ældre indlæg, hvilket vi naturligvis arbejder på at få fikset. Lad mig endelig vide, hvis du møder noget, som du undrer dig over.

Hvorfor en ny blog?

Forandringen har været længe undervejs, og den er nok en meget naturlig del af en personlig blogrejse. Jeg har blogget i mere end 6 år og bloggens univers har været igennem flere faser, som på mange måder hele tiden har afspejlet mig og hvor jeg befandt mig i livet. Det gør den stadig, men Dorte Bak er gennem de senere år blevet meget andet end en blog, ikke mindst fordi jeg har gjorte universet til mit arbejde. Jeg tjener penge både direkte på bloggen, men også qua mit blognavn og de erfaringer jeg har fået ved at blogge. Derfor er tiden kommet til også at lægge det gamle alias på hylden og træde ud af skyggen med alt det jeg nu har at tilbyde og stå ved. Og jeg glæder mig – til at være Dorte Bak og til at sætte kursen mod nye mål, som gerne skal resultere i meget andet end blogindlæg og gode klipninger. Jeg drømmer om at give dig endnu mere hverdagsinspiration, at udgive en bog og om at dygtiggøre mig som fotograf – ja, der er mange drømme, og hvis bare enkelte af dem bliver en realitet, vil jeg være uendeligt stolt og glad.


De smukke billeder af børnene og jeg er skudt af dygtige Signe Mørkebjerg. Det er helt fantastisk at connecte med en fotograf, som straks fanger den eksakte stil og stemning, som jeg ledte efter. Det havde jeg egentlig regnet med ville være lidt svært, men det tog ikke lang tid for Signe at gøre mig tryg og glad. 

Her kan du følge mit arbejde:

I bedste ananas-i-egen-juice-stil lister jeg lige op hvor jeg slår mine folder pt:

Hvis du keder dig i aften, så surf endelig rundt her – og hold dig ikke tilbage med at fortælle, om det nye fungerer for dig og hvad, som måske ikke er optimalt. God aften, klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Follow:
0
Share:

15 Comments

 1. 15. august 2017 / 21:44

  Bloggen er blevet så fin og indbydende, og billederne er simpelthen så smukke. Well done you <3

  • Dorte Bak
   Forfatter
   18. august 2017 / 19:18

   Tak tak fine du ??

 2. Tina KH
  16. august 2017 / 0:09

  Tillykke med alt det nye:-)
  Og sikke smukke billeder, hun er en dygtig fotograf:-)

  • Dorte Bak
   Forfatter
   18. august 2017 / 18:08

   Ja hun er vildt dygtig – tak for de søde ord. Kram

 3. Mette
  16. august 2017 / 10:10

  Blev nødt til lige at åbne din blog på en almindelig pc i stedet for på mobilen for at se den i fuld figur. Den er blevet så fin, og har et dejligt lyst og luftigt udtryk. Tillykke 🙂

  • Dorte Bak
   Forfatter
   18. august 2017 / 18:07

   Ja mobil og fuld skærm er forskellige, dejligt du kan lide at være her. Nyd weekenden, kh Dorte

 4. 16. august 2017 / 16:32

  Også tillykke herfra ? Virkelig fint og lækkert tema – og tak fordi du delte links til temaer få da helt lyst til at shoppe nyt! Tænker det kun er helt naturligt at blog og firma udvikler sig og det gør det bare endnu mere spændende at følge med. Pøj, pøj med det nye univers ✨

  • Dorte Bak
   Forfatter
   18. august 2017 / 18:07

   Jamen det er bestemt helt naturligt, og selv tak kære, springer du ud i et nyt så? Kh

   • 19. august 2017 / 17:26

    På et tidspunkt ja, men er også i en udvikling pt så der er lige nogle tanker og ideer, der skal falde på plads ? by the Way tak for indlæg om Bullet journal ?? super godt som reflektions værktøj også ❤️

 5. Nadia WH
  16. august 2017 / 18:43

  Det ser super godt ud og det gør du også ???

  • Dorte Bak
   Forfatter
   18. august 2017 / 18:06

   Tak! Dejligt at høre ??

 6. 18. august 2017 / 15:12

  Den er SÅ lækker og fin søde Dorte – jeg ELSKER det!

  • Dorte Bak
   Forfatter
   18. august 2017 / 18:05

   Taaaaak søde, hvor gør det mig glad ?

 7. Lotte
  22. august 2017 / 7:59

  Hej Dorte! Meget flotte billeder. Må jeg spørge hvor din fine kjole er fra? På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.