13   162
4   58
24   318
2   139
1   92
3   103
5   175
4   88
14   205
17   144

3 simple layouts til din Bullet Journal

Går du stadig og samler mod til at komme igang med din egen Bullet Journal, så giver jeg dig her 3 eksempler på nemme og simple layouts, som du kan bruge til dine ugentlige setups. Det nemmeste er lavet på et par minutter!

Jeg ved, at flere af jer også bruger en Bullet Journal, nogle har sikkert gjort det i lang tid før jeg overhovedet opdagede det, men i hvert fald vil jeg bare sige, at jeg elsker samhørigheden, jeg mærker omkring det. De gode, værdifulde inputs fra dig, som har erfaring, og muligheden for at inspirere og motivere andre til at komme igang. Det er så givende, og samtidig elsker jeg min egen Bullet Journal mere og mere efterhånden som jeg lærer den at kende. Pudsigt nok er det sidste, jeg føler jeg mangler forståelse for faktisk de nøgletegn, som hele systemet er bygget op omkring. Jeg bruger mine egne tegn lige nu, hvor mit fokus mere ligger i at få vanerne med kalenderen op at køre. Og det tager også tid – mine dage ser så forskellige ud alt efter om jeg står i salonen, holder fri eller har computerdag. Det er tydeligt, at salondagene ikke er BuJo-dage, så særligt de dage skal jeg have styr på mine vaner omkring to do’s. Generelt fungerer det dog fortsat ret godt og jeg er glad for den ro, som den gode planlægning bringer ind i vores hverdag herhjemme.

Jeg hører det stadig fra mange af jer, at I er bange for ikke at kunne lave jeres kalender pæn. Derfor viser jeg her 3 forskellige layouts til et ugentligt setup – alle 3 er simple og laves uden særligt kreativt talent, det garanterer jeg.

Helt simpelt med bare ugens dage og god plads. 6 lige store bokse er alt, og hvis du primært bruger din Bullet Journal til at huske aftaler og opgaver, vil dette setup være fint. Det tog mig vist 3-4 minutter at lave den her side.

Et ugentligt setup som blot kræver en kuglepen og et stykke maskingtape eller en tusch. I en prikket moleskine ville jeg lave bredden på dagene på 6,5 cm, sådan at sidespalterne bliver smallere og kan bruges til en månedsoversigt, to do, indkøbsliste og fremtidslog. Jeg brugte her 5 minutter i alt.

Mit foretrukne layout for tiden er dette. Det er simpelt men fyldestgørende for mig, og keg har fået plads til nåde madplan, indkøbsliste, fotoplan, månedsoversigt og alle ugens dage. Jeg hygger mig med at tegne det op og bruger lidt tid med lineal og håndskrift, så jeg bruger vel 5-10 minutter på det nu hvor jeg kender det.

Hvis du føler sig usikker, så hjælpe dig selv ved at:

  • tegne op med blyant først
  • eller i hvert fald at sætte mærker ved hjørnerne osv. På den måde ved du, om der bliver plads til de elementer, som du har brug for, før du sætter tuschen på papiret. 
  • Hente mit gratis download til hjælpestickers  med ugedage

Har du lyst til at vise mig, hvordan din Bullet Journal ser ud, hvilket ugentligt layout du bruger eller andre tips, så tag mig gerne på Instagram – jeg bliver simpelthen så glad, når I deler med mig. På lørdag deler jeg en video, hvor du helt afslappende kan se mig gøre min Bullet Journal klar til oktober – husk at melde dig til kanalen her 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.