Årets mest populære sæt fra Black Swan 

Du ved, at jeg elsker tøjet fra Black Swan, men ved du, at det ikke alene er tøjet, men også hele konceptet bag Black Swan, som jeg elsker? Jeg synes simpelthen, at det er et kæmpe hit, at det er en privat stue, som agerer prøverum, fordi jeg får prøvet meget mere tøj på (ingen antalsbegrænsninger her!), og fordi de naturlige omgivelser giver mig en langt mere realistisk fornemmelse af, om det tøj jeg prøver på, nu også er noget jeg kan se mig selv gå med. Du ved godt, hvad jeg mener, ikke?! Når man står i prøverummet i tøjbutikkerne, så får man meget hurtigt et forkert billede af, hvad man kan slippe afsted med, eller omvendt – får dømt noget ude, som i virkeligheden ser ret skønt ud i naturligt lys.

Sættet, jeg viser frem her, bliver helt klart et favoritsæt i min garderobe den kommende tid. Det sidder så godt, er behageligt og flot og så krøller det ikke – tænk engang, det gør det virkelig ikke. En anden ting, der er værd at nævne ved sættet, det er, at det sikkert bliver hurtigt udsolgt. Black Swan laver nemligt hvert halve år en kollektion, som ikke “genoptrykkes”, og hver sæson er der bestemte styles, som viser sig at blive revet af hylden – og jeg spår så absolut, at sættet her er i den kategori.

Sådan får du fingrende i py-sættet


Black Swan har en masse søde konsulenter, som sælger tøjet fra deres egen stue eller fra din stue, om du vil. De første 3 uger, hvor tøjet sælges, kan du faktisk kun bestille via konsulenterne, og først efter de 3 uger er gået, bliver webshoppen opdateret med denne kollektion. Lige med det her sæt frygter jeg, at det er udsolgt i visse størrelser før de 3 uger er gået, så hvis du gerne vil have fingrene i det, eller i hvert fald prøve det på, så skal du have fat i en af konsulenterne, som har top fokus på sådan nogle som dig i disse uger.

Jeg ville have været på fotoshoot for at tage nogle rigtig flotte billeder af sættet, men siden jeg for et par dage siden fik tøjet ind ad døren, er det gået op for mig, hvor hurtigt det går med salget, så jeg skyndte mig i stedet at tage disse billeder med min telefon. Jeg tror sagtens, du kan fornemme stemningen, pasformen og farverne til trods?

Der var flere skønne styles i min pakke, så dem vender jeg snart tilbage med billeder og beskrivelse af. Glæd dig bare til at se kollektionen, for det synes jeg, du skal sætte tid af til – den er ufatteligt fin og lækker. Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Nadia WH
    5. september 2017 / 10:46

    Blusen er allerede udsolgt i webshoppen i str. L, så vi måtte både lave et stangsalg og have fat i endnu en bluse fra en anden konsulent, da jeg holdt party i går ? Den er så fin ??? Købte også bukserne, men dem er jeg ikke helt sikre på… Så skal lige have dem hjem og prøve med andre ting i garderoben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.