Bryllupsdag med min honey

I går havde vi bryllupsdag. 4 år er allerede gået siden vi holdt vores lille intime og rustikke bryllup midt på Islandss Brygge, og selvom det nu for så vidt føles som 4 år siden, kan jeg alligevel ikke helt forstå hvor hurtigt tiden flyver og hvor meget livet forandrer sig på bare 4 år. Dengang arbejdede jeg stadig i advokatfirmaet og drømte om en tilværelse med egen virksomhed. Jeg havde alverdens indebrændte længsler efter at bruge mig selv på en anden måde, og min mand så det – faktisk bragte han det endda op i bryllupstalen, at han ikke var i tvivl om, at der ventede mig noget helt andet i fremtiden. Hans åbenhed og opbakning er mere end delvist årsagen til at jeg kan gøre de ting jeg gør, og jeg er så taknemmelig for min tilværelse med ham ved min side. Vi går nok ikke og siger den slags til hinanden i tide og utide, men det er dagligt i mine tanker. 

Vi fejrede os selv med en middag på Väkst, som vi endnu havde til gode, og det var, dårlig akustik undtaget, en fin oplevelse til prisen. Jeg valgte deres vegetarmenu, som i den grad smagte mig. 

Fredagen skal lige arbejdes færdig, men så venter også en familiehyggeaften med rydning af badeværelset, Disneysjov og stearinlys i vinduerne. Nyd den derude, klem fra Dorte

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.