Fine glimt fra uge 35

Dødsfald, blomstermarker og kaotiske tilstande. Det opsummerer vist min uge ret godt, men det betyder jo ikke, at der ikke var noget godt at hæfte sig ved…

Godmorgen og glædelig mandag til dig! Jeg håber, du har haft en god weekend derude? Jeg gik tiltrængt på weekend efter en kaos-uge med dødsfald, lus og som følge af alt det et uanseeligt antal arbejdsmæssige hængepartier. Dem satser jeg på at indhente denne uge, så jeg må bare bide til benet (er det det, det hedder??). På en eller anden måde bliver jeg enormt stolt over mig selv, når vi kommer helskindet gennem uger som denne uden at alt pludselig sejler – kender du det? Jeg har nok alt i alt brugt 7 timer på lusebehandlinger, simpelthen fordi jeg slet ikke tolererer de satans dyr, men det har trods alt sat mig en hel arbejdsdag tilbage med alt det andet, jeg plejer at udnytte de 7 timer med – det være sig madlavning, planlægning, besvarelse af mails og så videre. Og hvad valgte jeg så at gøre, når jeg endelig kunne nedsænke mit trætte korpus i sofaen? At strikke.. jo jo, man er vel blevet en smule besat.

Nyhedsbrevet fik jeg heller ikke ud, så du kan stadig nå at skrive dig op til det her, hvis du vil læse med og have tilsendt linket til de gratis stickers til din Bullet Journal. Hvis alt går vel sendes det ud i aften eller aller senest i morgen aften.

Dødsfaldet var min morfars 95-årige kone, så det var naturligt nok ikke verdens største overraskelse, at hun skulle bort. Trist er det dog altid og de tos kærlighed har de seneste 30 år været en stor inspiration for mange af os i familien, så jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke er påvirket af min morfars tab. Det var heldigvis en smuk, solrig september-bisættelse på smukke Tåsinge.

Jeg ønsker dig den fineste mandag derude. Pas på dig og dine og gør en fin ting for dig selv, så du kan oplever ægte mandagsglæde, klem Dorte ♥

Jeg er blevet bidt af en gal strikkemani…

Søndagsrutine, som virker – kender du tippet til at holde salaten sprød meget længere?

I fuld gang med denne måneds udfordring, som godt nok trækker lidt tænder ud. Er du mon også gået i gang derude?

Ugens mest nedslående begivenhed var da et par lus valgte at flytte ind på min datters hoved – adr! I det mindste havde vi den helt rette behandling mod lus på hylden.

Tung chokoladelast på cyklen efter jule-eventet hos Hotel Chokolat

Dreams do come true – mere info her

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.