Fine glimt fra uge 38

Et smukt hjem, et rodet hjem og lidt om manglende overskud. Måske du har et par tip, jeg kan få med på vejen?

God tirsdag eftermiddag. Jeg fik simpelthen slet ikke delt mine glimt fra sidste uge, men da jeg er så glad for dem selv vil jeg skynde mig at få samlet op i dag, og ikke springe dem over.

Det meste af tiden sidste uge gik med at kickstarte vores ombygningsprojekt herhjemme, og denne uge rykker håndværkerne ind. Jeg er nødt til at holde lukket i nogle dage pga larm og skidt, men bruger i stedet tiden på at indhente en masse hængepartier. Jeg har blandt andet får fyldt op af hjemmelavede spiseligeheder, klippet mit pandehår af (!) og strikket. Jeg synes, jeg er træt for tiden, og jeg kan ikke helt finde ud af om det er vejret, ombygningen eller noget helt tredje. Er der mon andre, som har det sådan? Jeg har investeret i D-vitamin for at se, om det kan hjælpe lidt på overskuddet, men jeg accepterer faktisk dovenheden, så i stedet for at være efter mig selv om aftenen, er det helt ok med mig, hvis jeg dratter omkuld i sofaen og laver absolut ingenting. Det lyder måske meget normalt for nogle af jer, men jeg har jo altid været den med mange bolde i luften, fordi jeg slet ikke kan lade være.

Nå, men der er jo ikke det vilde at berette om, dog fandt jeg disse fine glimt i kamerarullen, klem Dorte ♥

Lille hyggeligt stilleben i mit soveværelse

Storms Pakhus i Odense – go there if you can!

Sol, togtur, godt selskab og strikning

Min dygtige veninde har malet det smukkeste værk. Jeg har prøvet at overbevise hende om, at det er det, jeg skal have i 40 års fødselsdagsgave <3

Et styks strippet rum – så kan vi godt finde tålmodigheden frem!

Yndlingsjakken (reklamelink) i den fineste farve og blødeste uldkvalitet. Er bare vild med den!

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));