Glam rock, mavedelle og drømmen om str 36!

Kan man være bare 160 høj og have lange ben? Og hvornår skal man opgive drømmen om et vægttab og i stedet for investeret i en langtidsholdbar garderobe? Her er mine tanker og erfaringer med de par tanker

(Alle links indlægget er reklamelinks)

Jeg er 160 høj, så det er ikke en selvfølge, at jeg kan passe bukser i længden. Nemmere er det bestemt ikke blevet efter jeg har lagt mig ud (sker med årene, you know), fordi ved at skulle op i størrelse 38 eller 40 mener producenterne som regel også, at det må være lig med meget længere ben, end dem jeg selv er udstyret med. Nu har jeg bortset fra det lange ben, altså proportionelt (her begynder min mand at grine højlydt – han har aldrig forstået den påstand, ha ha), og med benene skruet på relativt højt oppe på kroppen, høster jeg et par fordele i ny og næ. Ikke så ofte viser jeg dem frem dog – jeg er sgu egentlig ikke så skide stolt af min krop, hvilket har ret stor betydning for glæden ved at købe nyt, men også ved at klæde sig på i dagligdagen.

Det har taget mig lang tid (som i årevis) at nå til den erkendelse at min krop ikke lige pludselig vender tilbage til det, den engang var, så i de mange år har jeg ikke fået lært mig selv at ændre min tilgang til tøjkøbene. Hvor mange fejlkøb det er blevet til, tør jeg slet ikke tænke på, men det jeg vil frem til, og som jeg tror, at mange af jer læsere må kunne bruge til noget, det er at hvis vi beslutter os for, lige nu, at købe 3-7 virkeligt velsiddende og velfungerende ting, som vi kan passe og føler os tilpas i, så vil resten af vores garderobe pludselig føles stor og fuld af fede muligheder. Sådan er det nemlig, og det er præcis det, som Black Swan har betydet for mig personligt. Så imens jeg venter på at motivation og skema muliggør drømmen om igen at blive en str. 36, kan jeg jo lige så godt føle mig lækker i den krop jeg er nu.

Reklamelinks: Klara slim jeans // T-shirt med glam rock // Sko fra H&M (gamle)

Jeg var ikke rigtig stødt på mærket før jeg begyndte hos dem som konsulent, og mine forbehold blev gjort til skamme. Jeg var nemlig liiiidt spændt på, om det blev konet eller dårligt i kvaliteten – en fuldstændig ubegrundet fordom, som mest opstod på grund af home shopping konceptet, men som jeg jo i den grad har skiftet mening omkring. Kvaliteterne er i virkeligheden langt bedre end mange af de andre mærker, som du prismæssigt kan sammenligne dem med, netop fordi de forhandler direkte fra deres lager og ud til dig – på den måde skal butikker nemlig ikke tjene på det også. 

I år kan jeg mærke, at jeg især bliver glad for min cherise-farvede oversize uldjakke – den er allerede blevet introduceret til mit nabolag, når jeg har haft den på adskillige gange, og den bliver en sand favorit i min vintergarderobe i år. Jeans’ne passer mig perfekt i længden og sidder på mig som smør og så er jeg ret vild med min “rocker-tee”.

Jeg har jeans i str 38, Tee i str Small og jakke i str XS.

Hav en dejlig fredag – med eller uden mavedelle 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

2 Comments

 1. 22. september 2017 / 10:09

  Jeg synes du er top lækker præcis som du er <3 De stænger der skal da frem i lyset 😉
  Og så er det altså virkelig sjovt det med benlængden, for jeg synes med mine 183 cm bare ALDRIG at de kan lave dem lange nok og kan simpelthen ikke forstå hvorfor længden ikke øges med str. så jeg ikke skal gå i stumpebukser konstant :0)

  • Dorte Bak
   Forfatter
   25. september 2017 / 19:34

   Det er sjovt, fordi jeg tænkte faktisk på dig, mens jeg skrev den sætning. Vi har bare hver vores udfordringer hva 😉 Kram til dig og tak for komplimenterne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.