Udgivet i 5 kommentarer

Ny video med tips til en nemmere hverdag


Kære du. Jeg har delt en ny video ovre på Youtube, som denne gang er en omgang sniksnak om de ting, vi gør for at bedre hverdagen for os selv. Jeg viser mine “husmoragtige rutiner” både med indblik i, hvordan jeg forbereder min madplan, og hvordan jeg gør ugens madlavning og madpakker lettere at gå til. Klik her for at se videoen og husk så at abonnere på min kanal, sådan at mine nyeste videoer ligger klar til dig, når du åbner Youtube. 

God søndag derude. Vi går endnu en dag i møde med projekt nyt badeværelse, så vi risikerer vist at få støv på hjernen. På Instagram Story kan du vist luge nå at se nogle statusglimt fra i går, så husk at følg med der, hvis du er nysgerrig ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

5 tanker om “Ny video med tips til en nemmere hverdag

 1. Virkelig fin video 😉 Tak for tips – jeg får helt lyst til at preppe i dag!

  1. Jamen god fornøjelse – jeg elsker simpelthen at have styr på tingene, og henter masser energi i det. Knus

 2. Hej Dorte
  Vi er også planlægger typerne, men kan se du har fundet nogle smarte kasser til dims og dut i køkkenet 🙂 Hvor er de købt? 🙂
  Line

  1. Hej Line. Indenfor de næste 2 uger laver jeg faktisk et indlæg om præcis det med køkkenskabene og opbevaring, så bliv endelig hængende. Det er en blanding af bokse fra fakta, Ikea og condibøtter ?

   1. Perfekt 🙂 Det vil jeg glæde mig til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.