12   153
4   58
24   318
2   139
1   92
3   103
5   175
4   88
14   205
17   144

Paris, kan man ændre mening?

Jeg har besøgt Paris 3 gange, men har endnu ikke forelsket mig i byernes by. Jeg tænker, det er fordi jeg ikke har været voksen nok til at finde det magiske og romantiske?

(Alle links i indlægget er reklamelinks til Ellos) 

I teorien elsker jeg alt ved Paris og den parisiske livsstil. Der er masser af romantik at spore i de klassiske klæder og farver, tanken om slentreture ved Seinen, hængen-ud i Saint Germain og at købe meterlange baguettes. Virkeligheden har for mit vedkommende været oplevet helt anderledes dog. Godt nok er Paris vældig smuk og spændende, men jeg er rendt på mere end én franskmand med den forkerte attitude skruet på og alle turistmåls-besøgene har ikke just bidraget til charmen. Jeg har simpelthen Paris til gode fortsat – fordi jeg ikke har været en dygtig nok turist, de gange hvor jeg har været der. Det er jeg imidlertid nu – hvis jeg selv skal sige det, er jeg en fremragende turist, som forstår at møde byen på byens vilkår og uden den store interesse for seværdighederne, som jeg slet ikke finder sé-værdige. Jeg har derfor besluttet, at når ellers de får styr på terroristerne dernede, må jeg gense Paris med nye øjne. Har du været der? Hvordan har dine oplevelser mon været med byernes by?

Associationerne til Paris er mange. Jeg tænker på Audrey Hepburn, striber på tværs, postkasserøde silketørklæder, knitrende hvide skjorter og flade loafers. I stil med de ting, jeg har fundet her:

 1. Klassisk jakke med bindebælte
 2. Feminin bluse i skøn lys blå farve
 3. Pencilskirt med et twist
 4. Klassisk hvid skjorte – den mangler jeg faktisk i min garderobe!
 5. Mormor-buks – der sælger jeg dem ikke så godt, men jeg mener det nu godt – kan du se det for dig?
 6. Loafers med spænde
 7. Stilletter med ganske høj hæl – slipper vi afsted med det mon?

Monstro jeg ender i Paris igen og kan få vendt de dårlige oplevelser til små succes’er?! Tiden må vise… 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

4 Comments

 1. 28. september 2017 / 7:56

  Jaaaaa. Giv den en chance til. Du må simpelthen blive overvundet! Jeg har netop bestilt rejse dertil, til december. Jeg kan næsten ikke være i mig selv af ren begejstring ved tanken. Men jeg var også overvundet allerede første gang. Og anden. Åhh hvor jeg elsker Paris. Det er min største by-kærlighed og jeg kan slet ikke vente til gensynet.

  • Dorte Bak
   Forfatter
   28. september 2017 / 10:45

   Åhh hvor lækkert Sabrina. Så må du fortælle mig alt om det uopdagede Paris, når vi ses 🙂

 2. Heidi Hermansen
  29. september 2017 / 10:46

  Jeg har det nøjagtigt på samme måde som dig med byen. Tænker dog, at det skyldes forkerte grundvilkår såsom min alder unde besøgene og måske rejsekammeraterne??
  Jeg vil nu også gerne tilbage en dag og opleve byen med nye briller 🙂

  • 29. september 2017 / 19:39

   Jamen du har nok ret, men meget rart at høre fra andre det har det på samme måde. God fredag aften ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.