Pluk selv blomstermark på Fyn


Et tip om pluk selv blomster på Fyn. Her er links til flere fynske marker, hvor du kan køre ud og plukke de smukkeste blomster selv.

I fredags, da jeg kørte stik syd fra Nyborg mod Svendborg, passerede jeg en mark, som fik mig til at spærre øjnene op. En mark fuld af gladiolus og endda var det tilladt at skære stilkene af mod en mindre betaling. Vi var på vej til en begravelse på Tåsinge, men besluttede at lave et stop her på vejen hjem igen, også sådan blev det. 10 lange, smukke silke skar jeg af til den nette sum á 60 kroner, og de holdt fint til hjemturen liggende i bagvinduet i min lille bil.


Marken ligger på Nyborgvej i Skårup (find ruten og mere info på deres facebookside). Omgivet af skøn natur og med en fin lille plet, man kan parkere sin bil på. Man kan betale med mobile pay eller kontant i kassen, som står på stedet.

Der findes flere pluk selv marker på Fyn, blandt andet de her beskrevne.

Er der mon ikke et par fynboer blandt mine læsere, som kan bruge dette fine lille tip? Rigtig god søndag til jer alle i hvert fald, kram 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.