Udgivet i Skriv en kommentar

Projekt nyt badeværelse #1


I dag skydes projektet igang herhjemme og badeværelsets nedrivning bliver en realitet. Her er en Update på, hvad der især er en udfordring for os, og hvad der er styr på.

Så er det i dag. Vi skræller rummet og gør klar til håndværkernes indtog. Jeg har taget det her billede i mit køkken for simpelthen lige at minde mig selv om, hvor glad jeg bliver for det nye badeværelse, når det står færdigt. Det er jeg nemlig for mit køkken, som også krævede et par dybe vejrtrækninger og lidt tålmodighed. Sådan er det bare, når man bygger om, ikke?!

Op og ned på projekt nyt badeværelse

Den største udfordring so far har faktisk været at finde håndværkere. De har åbenbart nok at lave, fordi man får ikke hul igennem eller svar tilbage, når man henvender sig, og selvom jeg helt rationelt kan overbevise mig selv om, at de er gode til at arbejde med deres håndværk og ikke kan forventes at være gode til kommunikation og administration, så indrømmer jeg blankt at være en kenne irriteret. Vi mangler fortsat at få styr på elektriker, tømrer og maler! Sidstnævnte panikker vi ikke over endnu, men tømrer og elektriker må godt snart falde på plads tak.

Vi leder fortsat efter det rette armatur, åbenbart sværere at tage stilling til end som så. Dertil er der en masse ubesvarede i forbindelse med vores skunknog de færdige mål samt den væg med skydedør, som jeg drømmer om at få lavet.

Positivlisten:

  • Vi har booket vvs’erne
  • Mureren er der styr på
  • Vaskemøblet er bestilt og er aktuelt ved at blive produceret
  • Vi har købt fliser til både gulv og væg
  • Toilet og bruser bestilles på mandag
  • Vi glæder os til endelig at være igang

Generelt kan man sige at forberedelserne har gået på tingene fra listen og så på rent fysisk at fjerne ting fra badeværelset og lave støvvæg ind til vores soveværelser. Kryds fingre for at de holder godt!

Her kommer før billederne – en obligatorisk ting at vise frem, ikke?!

Farvel gamle lort – jeg kan ikke vente til at se dig gone. 

Kig ind næste uge, hvor jeg laver en ny update på projektets fremskreden. Klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.