Status, stress og strikning


Hvordan det går?! Tjohh, det kan siges med få ord – jeg stresser over det kommende badeværelsesprojekt og vælger at strikke, hver gang jeg kan slippe afsted med det. Det er blevet synonymt med afstressning og jeg får tænkt en masse gode tanker, vendt og drejet verdenssituationen og i det hele taget bare taget mig lidt af mig selv imens. Den havde vi da ikke lige set komme, vel?! Altså mig med et strikketøj … men jeg har da allerede planer for det næste projekt, så hvem ved om det ligefrem skal få lov at blive en vane…?


I dag har jeg været ude at se på fliser til vores bruseniche, og det er endt med 3 foreløbige valgmuligheder, som nu står her i min stue. På fredag tager jeg endnu en osetur og så kan vi forhåbentlig snart træffe en beslutning og få bestilt. Nøj manner, hvor er det bare dyrt at lave badeværelse, Avs! 

Jeg har lovet, at tage jer lidt med i processen, så inden længe får I flere indlæg, hvor jeg mere konkret deler og viser frem. Jeg tror simpelthen, at jeg vil lave en ugentlig status frem til at vi er færdige, hvor jeg kan fortælle hvilken fremgangsmåde og rækkefølge vi går til projektet. Samtidig tænker jeg, at det vil være sjovt med en slags humørbarometer, da jeg med sikkerhed ved, at der vil være ups and downs gennem sådan et projekt. 

Der er nu kun lidt over en uge til at det gamle badeværelse rives ned. Skræk og rædsel, det rykker altså tæt på nu, men det bliver jo SÅ godt med det færdige resultat 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

1 Comment

  1. 7. september 2017 / 23:15

    Good luck with your bathroom project! It will be stressful… but worth it in the long run 🙂 AND you have full permission to knit as much as you want 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.