Byg en basisgarderobe til de næste par år

Den kolde tid tvinger os til endnu engang at sikre os en velfungerende basisgarderobe, som er verdens bedste ven til både dig, som er klassisk i stilen og du, som gerne vil skeje ud. Man må bare aldrig gå ned på basis! Her tipper jeg om en nem og billig måde at få opgraderet din basisgarderobe med god nok kvalitet til at holde i flere sæsoner.

(Alle links i indlægget er reklamelinks til Black Swan Fashion) 

ER du en af dem, som endnu ikke har fået øjnene op for det fantastiske ved at have basisgardeobe nok til hele ugen, så udfordrer jeg dig hermed til at læse med. Det er enormt kedeligt, men det er fantastisk at have styr på det!

Jeg er ejermand til i hvert fald 6 af de viste styles og nogle af dem har jeg endda flere af i skabet. Det bedste jeg har gjort for mig selv (altså hvad angår tøjkøb), det er at investere i en basisgarderobe. Stort set aldrig mangler jeg strømpebukser, chemiser og underkjoler, hvilket gør mine morgener vældigt nemmere, når der skal vælges outfit.

Kender du ikke Black Swan, så lad det komme an på en prøve med et par sikre køb, som jeg ved holder i årevis. Her er, hvad jeg selv har i min basisgarderobe, så jeg aldrig står og mangler:

 • 2 par sorte jeans, som sidder godt, er elastiske og har høj nok talje til at holde maven på plads. Jeg har både de slidte jeans fra denne sæson og de helt sorte jeans, som er fast i deres kollektioner
 • 5 par sorte strømpebukser og her må jeg bare sige at dem fra Black Swan er de bedste jeg har haft i årevis. Jeg kører på 2. år nu og kun 1 par er der gået hul på.
 • 2 langærmede basisbluser. Jeg foretrækker dem i modal eller med en blød uldblend og denne bluse i modal med lidt uld er nok min foretrukne, men denne Gråmeleret ribbet rullekrave og brune rullekrave kunne nu også gøre det fint.
 • 1 kjole, som er behagelig og lige til at flytte ind i. Er du til det kropsnær sidder den gråmelerede kjole virkelig skønt, men ellers er der de mere hyggelige (men stadig klædelige) løse kjoler. Denne fintstrikkede kjole ligger i webshoppens outlet, mens den lidt tykkere strikkjole her er fra denne sæson
 • 2 underkjoler og 4 chemiser (2 sorte, 1 nude og 1 hvid)

Vinterjakken ville jeg bare lige nævne, fordi den sælges til en kanon god pris (udsolgt). Jeg brugte min i hele 2 sæsoner og var super glad for den, så den er sådan set en ret god investering nu. Jeg har i øvrigt vist mig i den brune rullekrave i dette indlæg, hvis du vil have en fornemmelse af den, nu hvor den trods alt kan klikkes så billigt hjem.

Hvad er dine tanker egentlig omkring basisgarderoben – er der styr på det? Synes du, det er kedeligt at købe sort eller køber du altid sort? Jeg tænker ofte på, at jeg da ikke kan være den eneste, der har set lyset i at gøre sig disse sikre investeringer… God aften til både dig med sorte, gule, røde og blå strømpebukser, klem fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

4 Comments

 1. Sara
  3. oktober 2017 / 22:30

  Tak for inspiration! 🙂
  Kan du huske hvad den grå frakke hedder? – og hvordan er den i størrelsen?

  • Dorte Bak
   Forfatter
   4. oktober 2017 / 7:58

   Den grå frakke fandt jeg i outletten – jeg har dog lige set nu at den er udsolgt, så jeg beklager at have skabt nysgerrighed omkring den. Sådan sker det desværre ind imellem (den lilla i deres nuværende kollektion er dog mere end fantastisk, men selvfølgelig også det dyrere) Kram og god dag til dig

 2. Rikke Jensen
  4. oktober 2017 / 6:42

  Hvor de dine fine sorte gummisko fra. Dem på billedet med den grå frakke.

  • Dorte Bak
   Forfatter
   4. oktober 2017 / 7:59

   Åh jamen det kan jeg godt huske, men det er et ældre billede så skoene er også gamle. De var en eller anden sær-kollektion fra H&M… sorry 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.