fbpx

Den fineste butik med børneting


Mangler dybden perfekte lille barselsgave eller dåbsgave? Eller har du et barn, som du vil omgive af lækkert design og kvalitet? Her er i hvert fald en hulens masse lækre sager fra den fineste børneshop jeg kender.

(Alle links til Avaville er reklamelinks)

Jeg har før nævnt den, men nu gør jeg det lige endnu engang. Avaville er simpelthen den fineste webshop ever. Udvalget er så vel kurrateret, at mit hjerte nærmest hopper af glæde. Det er en fornøjelse at klikke rundt på den smukt udførte webshop, og ejerne bag shoppen har en så sikker og stilfuld smag, som skinner igennem. Jeg har kastet min kærlighed på de små vågelamper, som man ikke brænder nallerne på. Pigerne har begge en sky, som de elsker, og som både kan stå ved siden af sengen eller ligge på puden ved siden af dem. Lamperne er i øvrigt en super ide til barselsgaven, se hele udvalget af vågelamper her.

Jeg ved, at de hos Avaville lægger mange kræfter i at udvælge produkter der både lever op til kvalitet og smukt design, men også at de vægter økologi og bæredygtighed.

Links til de viste ting:

Bamselampe / Luftballon / Sommerfugleuro / Legetæppe med vej / Badeslag / Legekøkken / Dækkeservietter / Badelegetøj / Sovesky / Tipi / Bænk med ører / Dukkehus / Julesokker

___________________________________________

God tirsdag og giv dig selv en lille treat i dag – det siges at blive dårligt værd nemlig. Kram Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.