Udgivet i Skriv en kommentar

Detaljerne til vores nye badeværelse

Vi laver nyt badeværelse, men hvor langt er vi nået og hvilke ting skal flytte ind for at sætte stemningen mon?

(Alle links med * er reklamelinks)

Hvis du er nysgerrig efter en status på vores nye badeværelse, kan jeg fortælle at maleren er i gang denne uge. Hvis alt går vel kan vi få monteret møbler og armaturer  i næste uge, hvorefter det vil være de mindre detaljer, som skal ordnes. Tankerne går mere og mere på livet i det færdige rum, ikke mindst efter en ferie med ey lækkert familiebaderum, som gjorde det helt synligt, hvor meget vi kommer til at elske det. For mig må et badeværelse godt udstråle ro og balance, og i modsætning til andre rum, som jeg med glæde overdænger med dims og farver, må jeg sande, at badeværelset i mit hovede er asketisk og “ustøjende”. Her et de ting, vi enten har købt allerede eller går og overvejer:

 1. Sæbebolde til fodbad*
 2. Ypperlig skammel fra Ikea
 3. Spejl fra House Doctor, 40×70*
 4. Knage fra Ellos*
 5. VIPP vægspot*
 6. Poncho håndklæde til de små*
 7. Egetræsbakke fra Andersen Furniture*
 8. Smuk mørkeblå glasbakke fra Louise Roe*
 9. Emaljefad til fodbad*
 10. Bænk fra Ellos*
 11. Spejlbakke fra AYTM*
 12. Nissedal spej, 65×65, fra Ikea*

Jeg er ved at være utålmodig nu, så selvom alle håndværkere for så vidt har været rare og pligtopfyldende, så gider jeg faktisk ikke rigtig mere. Jeg glæder mig til at indrette og tage det i brug, og jeg glæder mig helt vildt til at dele resultatet med jer.

Happy Halloween, som man siger her i Danmark på denne tirsdag, klem fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.