Udgivet i 4 kommentarer

Fine glimt fra uge 41

Frynsede øreringe, glitrende shellak, nyt på pindene og et pandehår i brug. Det er nogle af de fine glimt fra ugens gang. 

Ahh, jeg sidder på flyet og skribler på det her indlæg, hvor jeg samler op på en meget hektisk uge. Hvorfor er det egentlig altid så hektisk lige op til en ferie? Anyway, vi kom afsted (uden Det ene barns høretelefoner og mine solbriller) og varmen, Hong Kong og eventyret venter på os på den anden side af jorden. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad Hong Kong har at byde på, og jeg har notesblokken fyldt op med masser af tips fra jer, tak for dem!

På øvsiden denne uge måtte jeg sande, at jeg ikke kunne nå at få en video klar til jer på youtube denne uge, men det et heldigvis ikke verdens undergang. Jeg vidste ellers lige præcis, hvad jeg ville dele, men jeg udskyder den til jeg er hjemme igen. Til gengæld kan jeg garantere, at du får fuld valuta, hvis du følger på Instagram, som altid er et perfekt gemmested af rejseminder og fine glimt. 

Mine glimte viser:

 • Lavendelfarvet strik, som driller en hel del. Det er den berygtede #bølgegenser og jeg skal nok blive færdig med den før eller siden
 • Kastanjer i fad og stearinlys – det er de små glæder, men ihhh hvor bliver jeg saglig over efterårsstemningen
 • Glimmer på neglene i en hjemmegjort udgave af shellak, som jeg leger lidt med for tiden
 • Pandehåret er blevet luftet flere gange denne uge og måske vænner jeg mig langsomt til det? Jeg ved det stadig ikke
 • Badeværelset fik skydedør og jeg kan se nu, hvor god en ide det rent faktisk er i forhold til at udnytte kvadratmeterne bedre
 • Kvaster og vintage øreklips, som jeg har købt hos søde Pia. Nu venter jeg på at modtage dem med posten efter ferien…
 • Kamelfarvet strik på feriepindene – jeg havde brug for et strikketøj til ferien, som ikke krævede for meget grublen

Nu vil jeg smutte, den lange flyvetur venter os, knus Dorte ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

4 tanker om “Fine glimt fra uge 41

 1. Fine glimt fra ugen; pandehåret er så pænt til dig 🙂 God ferie til jer.

  1. Tusind tak, også for pandehårs-ros, klem fra Dorte ?

 2. Hej Dorte. Jeg er vildt imponeret over dine strikkeevner og ikke mindst hastighed 🙂 Sejt!
  Fortæller du ikke lidt mere om den der shellak ved lejlighed? Det ser meget fint ud her fra.
  Rigtig god ferie til jer!

  1. Hvor er du sød – jeg er faktisk også selv ret overrasket – både over evnerne og viljen, ingen af delene havde jeg tillid til faktisk! Jeg skal nok komme ind på den der shellak – vil lige have erfaringen på plads og dernæst finde ud af, hvor de forhandles henne ? kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.