Fine glimt fra uge 39

Efterårets finhed har ramt og med det følger hygge, mental tilbagetrækning og masser af gode stunder. Her har jeg samlet det bedste fra sidste uge…

Hej fra byggerodet på Amager! I dagens anledning flytter jeg hvileløst rundt på mig selv med håndværkere i nærmest hele huset. Der bliver støbt og genopsat loft i min salon og her er grisset godt og grundigt til. Glæder mig til i aften, hvor vi kan tænde brændeovnen og putte os med tæpper alle 4 – sådan rigtig efterårsagtigt.

Jeg elsker i øvrigt efteråret. Det er virkelig skønt med de brændte farver og lyden af rusk udenfor. Ja, jeg mener det faktisk – efteråret har altid været en sæson, jeg værdsætter, og min nytillagte hobby med at strikke passer perfekt ind i billedet.

Jeg har kigget kamerarullen igennem og fundet disse par fine glimt frem, rigtig god mandag, klem fra Dorte ♥

Der er åbnet en lille ny kaffebar nær mig, Kaffebønnen, som jeg hurtigt hentede en kop hos forleden. Den er indrettet super hyggeligt, så jeg har besluttet snart at vende tilbage igen.

Jeg fik skudt gang i oktober måneds udfordring, som jeg glæder mig til at komme videre med

Jeg købte den fineste kop i genbrugen for blot 1 krone og nu er den simpelthen gået hen og blevet min yndlingskop

Lykken er nu engang bare at få rent på sengen – det behøver slet ikke være så kompliceret, vel?!

Fine stunder tilbringes i fint selskab hos Frida i hendes butik

Jeg forvandlede en rest kartoffelmos til disse virkeligt velsmagende kartoffelkager. Mere om dem følger i et af de kommende dages indlæg, hvor jeg giver et efterspurgt indblik i min madplan.

Pigerne har ventet tålmodigt, men nu, langt om længe, falder de røde blade fra huset rundt om hjørnet og det er således tid til nogle af efterårets første krea-projekter

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.