Udgivet i Skriv en kommentar

Hong Kong outfit

Selvom kufferten var pakket med velovervejet minimalisme (okay ikke helt minimalistisk, men i hvert fald sammenlignet med tidligere!), så måtte jeg indse, at jeg manglede en løs “indflytningsklar kjole”. Jeg var samtidig kommet hjemmefra uden solbriller, så jeg fløj ind i Monki og provianterede denne stribede skjortekjole, et par solbriller og et par bredriflede mørkeblå fløjlsbukser til efteråret derhjemme. Kæft en fin beslutning altså, fordi solbrillerne kunne slet ikke have været undværet og kjolen har jeg brugt flittigt hernede.

Min stribede skjortekjole er fra Monki, men findes også i sort hos Asos (reklamelink) hvis du foretrækker at gøre dine indkøb der. Jeg købte min i en str. S selvom jeg ikke normalt er i den lille størrelse, men skjorten er ret oversize, så det var altså den størrelse, jeg følte mig mest rigtig i.

Nyd weekenden og det sidste af efterårsferien, hvis du holder dig den slags. Vi snupper lige et par dage mere i skønne, varme Hong Kong. Åhhh hvor jeg glæder mig til at dele byen med dig, klem Dorte

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.