Udgivet i 2 kommentarer

Jeg hader at tage afsted…

Det er ikke altid bare ren lykke at rejse ud, og selvom jeg elsker vores rejser og dwt altid ender godt, er der altid et bump, jeg skal over … hver gang.

Jeg elsker at være på ferie og opleve, men jeg hader, hader, hader at skulle afsted. Og det bliver ikke nemmere med årene. Katastrofetanker overtager min hjerne, og jeg starter altid med at være anspændt og kort for hovedet, når turen går til lufthavnen. Det er irriterende, men uundgåeligt, men heldigvis går det altid over, så snart vi er kommet i luften. Sjovt nok er det kun i forbindelse med flyrejser, så når vi pakker bilen og kører afsted, er jeg helt anderledes ferieklar straks vi låser hoveddøren. Denne gang var jeg måske også ekstra udfordret, fordi jeg har så mange ting at holde styr på for tiden. Det gjaldt jo bare om at have landet så mange beslutninger som muligt inden afrejsen, så vi ikke skal sidde i Hong Kong og være projektledere i helt stor skala. 

De første glimt fra Hong Kong lander allerede nu, ikke mindst på Instagram, men jeg skal nok få samlet en masse fine ting sammen til nogle postkort herfra. Dagen i går gik med egentlig bare at finde ud af, hvad klokken var. Pigerne har klaret det mere end godt taget i betragtning, at de højst fik sovet 5 timer på vejen herned. Nok har de været både irriterende og irriterede, men alt i alt kan vi ikke tillade os at være utilfredse. I dag venter de første Hong Kong eventyr. 

Holder du efterårsferie mon? Klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “Jeg hader at tage afsted…

  1. Glæder mig sådan til at høre om hvad du synes om Hong Kong – især nu da I er afsted som en familie. Jeg har kun boet der alene, så jeg er spændt på at høre om aktiviteter for børn der. Vil dog absolut anbefale jer at besøge Disneyland. Den i Hong Kong er lille, hyggelig, lettere asiatisk inspireret og langt mindre befærdet end de andre rundt omkring i verden. Da jeg boede i byen havde jeg fået et årskort dertil i gave fra min svigermor, og jeg brugte mindst 10 weekender der under min tid i Hong Kong 😛 Lige nu er der halloween i parken, og det er simpelthen så hyggeligt at opleve, hvordan de pynter op med tusindvis af græskar.
    Camilla | http://cammi.dk

    1. Hej Camilla. JEg trawler din profil igennem om et øjeblik for at hente inspiration. Listen er dog allerede nu blevet urealistisk lang, så lad os nu se, hvor meget vi når. Disneyland står faktisk ikke øverst lige nu, men du får mig i tvivl… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.